Kad sam otkrila koliko godina ima moj ljubavnik, ŠOKIRALA sam se, a onda sam saznala i za njegovu OPKLADU

Njena granica je do 35 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MC RBO / Camerapress / Profimedia

Jedna Engleskinja se požalila kako se viđa sa muškarcem za kojeg je mislila da je približno njenih godina, a onda se ispostavilo da je mnogo stariji.

– Jedan trenutak nepažnje i jedna vozačka dozvola su bile dovoljne da istina izađe na videlo. Nakon što mi je predložio da odaberem film na njegovom tabletu i rekao mi da je lozinka njegov datum rođenja, saznala sam koliko godina ima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Iako sam zapamtila mesec, moram da priznam da nisam mogla da se setim kog dana je tačno rođen, pa sam uzela njegovu vozačku dozvolu kako bih proverila. Shvatila sam da se godinu dana viđam sa muškarcem koji ima 45 godina, a ne s frajerom od 35, što je samo po sebi već bila krajnja granica što se tiče godina.

– Kada smo se prvi put upoznali, znala sam da je reč o muškarcu starije dobi, ali nije imao bore poput mog tate, što je bilo dovoljno da započnem vezu s njim. Brzo sam prihvatila da se viđamo jer nisam znala da je čak 12 godina stariji od mene – objašnjava ona i dodaje:

Foto: Shutterstock

– Nije prošlo mnogo vremena i već sam ga upoznala sa roditeljima, a on mene sa prijateljima. Bili su dobri prema meni kad smo izlazili zajedno, ali niko od njih nije delovalo suviše zainteresovano za mene, što mi sada potpuno ima smisla. Ljubavnik mi je priznao da se kladio sa njegovim prijateljima koliko će naš odnos trajati pre nego što otkrijem koliko on zaista ima godina.

Foto: Freepik/ halayalex

– Njegovo obrazloženje je da je došlo do greške prilikom upisivanja podataka u njegovu vozačku dozvolu, a onda me je optužio kako mu bez pitanja petljam po stvarima. Iako nije bilo za očekivati, nismo prestali da se viđamo od tog trenutka. Međutim, počela sam da se pitam da li me je još nesšto slagao. Da je u početku bio iskren po pitanju svojih godina, danas možda ne bih ovako razmišljala – završila je svoju priču.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, cosmopolitan.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar