Oglasio se i Aca Lukas povodom SKANDALA Sadika Hasanovića: Ono što je rekao mnoge će NALJUTITI

Niko nije ravnodušan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Nakon što su ljudi na društvenim mrežama žestoko osudili ovogodišnjeg finalistu “Zvezda Granda” Sadika Hasanovića koji je pevao pesme o klanju Srba i slikao se sa Naserom Orićem, pa potom takmičenjem u “Grandu” pokušao da stekne slavu, prašina se ne stišava.

DOKAZ da je odbrana Sadika Hasanovića LAŽNA i sramna: Da li je i ovde imao samo trinaest godina? (FOTO)

Mreže su se usijale od komentara da ovaj mladić mora da bude kažnjen na neki način, a neki su čak poručili da mu treba zabraniti ulazak u Srbiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovim povodom pozvali smo i bivšeg člana žirija Acu Lukasa:

Foto: Printscreen/RTV Pink

– Imamo mi mnogo gorih koji su pre njega pevali o tim temama, a niko prstom nije mrdnuo. Evo na primer Dino Merlin. Sada se digla tolika dževa oko dečka koji to uopšte nije zaslužio, štaviše on takve pesme nije pevao za vreme takmičenja. – izjavio je Lukas za Objektiv.

Nastavak ovog teksta, kao i šta su drugi rekli na istu temu i još mnoge ostale zanimljive price čitajte u sutrašnjem štampanom izdanju lista Objektiv.

Foto: Objektiv.rs

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (23)

  1. Jadni smo mi narod! Šta sve živi u Srbiji. E moji dragi Srbi! Kako je to moguće, da se uopšte dogodi i da se sada o tome raspravlja?

    Odgovori
  2. Taj momak je to sto je-bosnjak i logicno je da peva svojima. Kriv je Grand i Popovic, Brena sto dovode takve Zasto njih niko ne proziva. Nikad im dosta para

    Odgovori
  3. Pa takmičenje na kom se pojavio je " oličenje kulture", tako da bilo ko, ali zaista bilo ko može učestvovati. A Dino, šta reći a ne zaplakati, u Beogradu ima koncert nakon svega

    Odgovori

Ostavite komentar