UŽAS

Ana Mihajlovski i njene ćerke doživele TRAUMU: PREGAZIO ga je nasred pešačkog, dao gas i pobegao

"Jedna devojčica od juče ćuti, druga plače", rekla je uznemirena voditeljka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ana Mihajlovski
Foto: Screenshot Youtube

Voditeljka Ana Mihajlovski i njene ćerke juče su doživele veliku traumu kada je jedan bahati vozač pred njima, na pešačkom prelazu pregazio njihovog psa kog su devojčice izvele u šetnju, piše Blic.

-Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač ‘dačije sandero’ metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu, izašli su neki vozači, jedan čovek je na motoru pokušao da ga stigne, ali nije uspeo – rekla je uplakana Ana za pomenuti medij.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Ana Mihajlovski, Foto: Printscreen/Youtube

Kako je istakla, njihov ljubimac je bio na povocu i svega metar ili metar i po udaljen od devojčica, te da je slučaj prijavila policiji.

-Policajac nam je rekao da je pas objekat! Dodao je da je to samo prekršaj i da policija zbog toga neće tražiti snimke s okolnih lokala. Taj pas je bio član naše porodice. Uostalom, ako je pas objekat, šta su deca, koju samo pukom srećom nije povredio? – dodala je voditeljka.

-Jedna devojčica od juče ćuti. Druga plače i govori da je ona veća i da je bolje da je nju udario. Užasno se osećamo svi. Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti – zaključila je ona za pomenuti medij i dodala da će sama tražiti snimke okolnih kamera i tražiti da se utvrdi ko joj je usmrtio psa i nije stao da pomogne potresenim devojčicama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar