Fudbal se vraća kući: Sterling i Kejn odveli Englesku u četvrtfinale, Miler tragičar! (VIDEO)

Nadigrala je Engleska u samoj završnici totalno izgubljene Nemce, koji će sigurno zapamtiti promašaj Tomasa Milera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Fudbaleri Engleske uspeli su da savladaju reprezentaciju Nemačke u jednom od derbija osmine finala Evropskog prvenstva u fudbalu.

Uspeli su posle velike borbe Englezi da slome otpor “pancera”, koji će posle toliko godina propustiti četvrtfinale nekog velikog takmičenja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Od samog počekta je Nemačka krenula dosta ofanzivnije, čak je Leon Gorecka u osmom minutu imao dobru priliku u jednoj kontri, ali ga je oborio Deklan Rajs i sprečio ga da postigne pogodak.

Lepu priliku je propustio Rahim Sterling u 16. minutu, kada je sa ivice šesnaesterca odlično šutirao, ali je Manuel Nojer odlično odbranio.

U 34. minutu najbolju priliku na meču imao je Timo Verner, kada se našao usamljen ispred Džordana Pikforda, koji je kranjim naporima sprečio napadača Čelsija da donese prednost “pancerima”.

Totalnu konfuziju u odbrani Nemačke mogli smo da vidimo u samoj završnici prvog dela, kada je prvo odlično prošao Rahim Sterling, a onda se Kejn našao sam ispred praznog gola, ali se nije snašao, posle čega ga je Humels odlično izblokirao.

Samo četiri minuta po otvaranju drugog dela igre Kai Haverc je imao izvanrednu priliku, kada je nakon odbijene lopte zahvatio volej, koji je išao pod prečku, ali je Pikford fenomenalnom intervencijom još jednom sprečio Nemce da povedu.

Konačno se otpor Engleza isplatio u 75. minutu, kada je Luk Šou posle prodora po levoj strani ubacio loptu u srce peterca, a potom je Rahim Sterling sproveo loptu u nebranjeni deo gola i doneo prednost “gordom Albionu”.

Ogromnu priliku je propustio najiskusniji igrač Nemačke u 83. minutu, Tomas Miler, pošto je nakon fenomenalnog sprinta promašio gol u situaciji jedan na jedan sa Pikfordom.

Tačku na meč i prolaz Engleske stavio je Hari Kejn u 86. minutu, kada je odlično reagovao glavom posle ubacivanja Džeka Griliša.

Engleska će prvi put napustiti London od početka Evropsko prvenstva, pošto će četvrtfinalnu utakmicu protiv pobednika meča Ukrajina – Švedska igrati na stadionu “Olimpiko” u Rimu.

Nemci u agoniji, Sterling je Engleska: Novi gol sjajnog napadača vredan četvrtfinala! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar