Stotine eksplicitnih slika maloletnica: Inspektori šokirani JEZIVIM OTKRIĆEM u stanu bivšeg člana Petnice

Kada su videli zaprepastili su se

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Vikipedija

Kriminalistički inspektori bili su u najmanju ruku zaprepašćeni onim što su, tokom pretresa, pronašli u stanu u kom živi Branislav Savić (65), nekadašnji zaposleni u Istraživačkoj stanici Petnica.

Za njega se vezuje nezapamćeni skandal – dugogodišnje seksualno zlostavljanje polaznica u ovoj, nadomak Valjeva, jedinstvenoj naučnoj ustanovi u jugoistočnoj Evropi!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Islednici su, kako se nezvanično saznaje, u stanu pronašli gomile, bezmalo stotinu izrađenih fotografija golih devojaka, često eksplicitnog sadržaja, među kojima je i mnogo maloletnica!

Predstoji, kako se saznaje, veštačenje fotografija i utvrđivanje ko je na njima, da bi se istraga dalje nastavila, odnosno da bi bio formiran predmet u nadležnom tužilaštvu.

Fotografije polaznica koje je načinio u svojoj kancelariji u Petnici potom je, navodno, Savić izrađivao u jednom valjevskoj fotografskoj radnji. U potrazi za materijalnim dokazima, policija će i dalje nastaviti temeljan pretres stana u širem centru Valjeva, u kom je Savić živeo kao podstanar.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar