Porodica Boba Marlija pokreće proizvodnju psihodeličnih PEČURAKA

Proizvodi će nuditi niz efekata korisnih za zdravlje i imunitet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/el perro reggae

Porodica pokojnog legendarnog pevača Boba Marlija sa Jamajke kreće u roizvodnju sopstvene vrste psihodeličnih pečuraka.

Porodica planira da pokrene svoj brend “Marley One” kasnije ove godine na legalna tržišta, poput Jamajke, u partnerstvu sa Silo Vellnessom vodećom svetskom kompanijom za psihodelike.

Proizvodnja će uključivati pet funkcionalnih tinktura psihodeličnih pečuraka, uključujući vrste poput kordicepsa, lavove grive, čage, reišija i purećeg repa, gingko bilobe, astragala koji nude niz jedinstvenih blagodati za zdravlje i dobrobit, od imuniteta i zdravlja creva do kognitivnih funkcija i poboljšanja sna, koje će nuditi niz efekata korisnih za zdravlje i imunitet, piše Forbs.

“Kada smo Bob i ja bili mladi, pratili smo strogu, prirodnu dijetu, koja je uključivala i medicinske pečurke. One se uklapaju u našu viziju dobre transformacije sveta, uz pomoć prirodnih proizvoda”, izjavila je Marlijeva supruga Rita Marli.

Marlijeva porodica pokrenula je 2014. godine ono što je nazvala prvim globalnim brendom marihuane. Organizacija “Marley natural” prodavala je razne losione, kreme i druge proizvode koji sadrže suplemente marihuane.

Bob Marli preminuo je od raka u maju 1981. godine. On je kanabis smatrao integralnim delom svoje vere – rastafarijanizma – i aktivno je zagovarao legalizovanje marihuane.

“Ostali smo gladni”: Muž i žena pozvali šest prijatelja na roštilj, a onda su ih šokirali jednim ZAHTEVOM



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar