Prevaranti HARAJU Srbijom: Pričali dva sata, uzela mu 350 evra, pa joj se IZGUBIO svaki trag

Očigledno je da sam prevaren, istakao je naš sagovornik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
sanjati novac
Foto: Shutterstock

Ukoliko ste i vi jedan od onih koga more ljubavne, zdravstvene ili porodične nedaće, ne nasedajte na priču vidovnjaka koji se reklamiraju na društvenim mrežama ili na televiziji jer rizikujete da, kao i jedan penzioner, ostanete sa nerešenim problemom, ali bez novca.

Naime, ovaj šezdesetpetogodišnjak, koji je želeo da ostane anoniman, kaže za Objektiv da je zatražio pomoć od izvesne vidovnjakinje Jelice Kovačević (55), čiji je oglas o tarotu video na televiziji. Pozvao ju je i objasnio da je u svađi sa ćerkom i zetom, te da bi voleo da mu pomogne da se porodica ponovo okupi kao i ranije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pre nego što je započela ritual, Jelica je tražila da joj poštom uplatim 350 evra. Rekla je da joj je potreban novac kako bi kupila amajlije iz manastira, koje će mi pomoći u rešavanju mog porodičnog problema – objašnjava penzioner.

UZELA PARE I NESTALA

U nadi da što pre izgladi odnose sa porodicom, naš sagovornik je uplatio novac.

– Pre nego što sam joj poslao novac poštom, pričali smo oko dva sata. Međutim, kada je dobila novac, nestala je i više se nikada nije javila. Očigledno je da sam prevaren i da je reč o nekoj kriminalnoj grupi, s obzirom na to da je vidovnjakinja spominjala svog saradnika, sa kojim navodno obavlja rituale – razočarano priča naš sagovornik.

Piše: SANJA RADOVANOVIĆ

OSTATAK OVE PRIČE I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 29. JUN

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar