HIT

Tijana Dapčević pozirala u BIKINIJU, koleginica joj poručila: SRAM Vas bilo, u Vašim godinama (FOTO)

Komentari samo pljuštali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Pevačica Tijana Dapčević nedavno je otkrila kako je uspela da smrša nakon duže borbe sa viškom kilograma, a sada je pozirala u bikiniju i mnoge oduševila.

Ona se trenutno nalazi na moru gde se prepustila uživanju u slanoj vodi i suncu, a koliko je srećna može se zaključiti i na osnovu njenog širokog osmeha.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Jedna morska – napisala je Tijana uz fotografiju i označila svoju sestru Tamaru koja ju je, po svemu sudeći i fotografisala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic)

Pevačica je pozirala u vodi, u minijaturnom bikiniju i sa maramom na glavi i pokazala da i sa 45 godina izgleda odlično.

Za svoj izgled dobila je sve same komplimente, između ostalog i od koleginica Milice Todorović, Nine Badrić i Goce Tržan.

Naročito se izdvojio Gocin šaljivi komentar koji je privukao dosta pažnje.

-Gospodžoooo, ali sram Vas bilo što se u Vašim godinama ovako slikate – napisala je ona aludirajući na sve češće komentare pojedinaca o tome kako bi žene u kojim godinama trebalo da izgledaju i da se oblače.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Divna u svakom pogledu, pametna, izuzetna Pevačica, kulturna, obrazovana, jednostavno za svako poštovanje. Njoj nisu potrebni bezvezni silikoni jer ima prave vrednosti i ponašanje par ekselans, sa i lepa je !!!!!!

    Odgovori
  2. Divna u svakom pogledu, vaspitana, obrazovana, pretalentovana, bez plastike i glupih silikona. Kraljica i pametna i kulturna

    Odgovori

Ostavite komentar