VEČITA MISTERIJA

Glumica tajnu odnela u grob: Pričalo se da je UBILA ljubavnika, pa OPTUŽILA maloletnu ćerku za sve

U čitavu priču umešan je i slavni Šon Koneri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Muirmaiden

Glumica Lana Tarner bila je zvezda Holivuda, a njen život bio je daleko od bajke.

Fotografija na kojoj ona plače u sudnici dok priča kako je njena ćerka na smrt izbola Džonija Stompanata, mafijaša sa kojim je glumica bila u vezi, obišla je svet, a iza svega krije se velika misterija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Youtube/Printscreen/Muirmaiden

Naime, Džoni i Lana bili su u vezi oko godinu dana, negde od 1957. godine, a njihov odnos bio je pun tuča i svađa. Džoni je bio i bolesno ljubomoran, a neko vreme pred smrt bio je ljubomoran čak i na glumca Šona Konerija, sa kojim se Tarnerova zbližila na snimanju filma, a čak su i izlazili zajedno.

Vrhunac je dostigao kada je ovaj kriminalac upao na snimanje filma “U drugo vreme na drugom mestu” i Koneriju zapretio pištoljem. Kako je glumac tada već bio bivši bodi-bilder i vlasnik crnog pojasa, zavrnuo je ruku Stompanatu i naterao ga da baci oružje. Nakon toga je ekipa sa snimanja nasilnika prijavila policiji i on je deportovan nazad u Ameriku.

Foto: Youtube/Printscreen/Muirmaiden

Samo nekoliko meseci kasnije dogodilo se stravično ubistvo. Četrnaestogodišnja Šeril, ćerka glumice Lane Tarner, bila je optužena za ubistvo majčinog ljubavnika, a Lana je na sudu plačući tvrdila da je devojčica to uradila braneći majku od njegovih udaraca.

Slučaj je ovako zaključen, mada su mnogi i tada imali sumnje i smatrali da je Lana možda imala “glumačku izvedbu života” na sudu jer je veliki broj ljudi smatrao da je ubistvo izvršila upravo ona.

Foto: Youtube/Printscreen/Alan Eichler

Ni slavni Šon Koneri nije bio izuzet iz ovog slučaja. Mafijaši iz ekipe pokojnog Džonija smatrali su da je glumac odgovoran za njegovu smrt, organizovali su hajku na njega, želeći krvnu osvetu. Međutim, glumac se povukao u tajnost i nisu uspeli d ga pronađu.

Lana Tarner preminula je 1995. godine, odnevši sa sobom tajnu o smrti nekadašnjeg ljubavnika. Njena ćerka Šeril je još uvek živa i vodi povučen život.

Poput scene iz Bonda: Evo kako je Šon Koneri jednom razoružao čuvenog mafijaša



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar