Poput scene iz Bonda: Evo kako je Šon Koneri jednom razoružao čuvenog mafijaša

Neverovatna anegdota iz života čuvenog glumca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP/File

Šon Koneri je bio jedan od najčuvenijih glumaca, a publika će ga uvek pamtiti kao prvog i najboljeg Džejmsa Bonda. Međutim, mnogi nisu znali koliko je Koneri toga zajedničkog imao sa junakom koga je igrao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, godine 1957. Šon Koneri je snimao film “Drugo vreme, drugo mesto” u kome mu je partnerka bila Lana Tarner. Njen tadašnji dečko je bio čuveni mafijaš Džoni Stompanato. Lana je Džonija pozvala da dođe na snimanje filma i da joj pravi društvo. Ljudi koji su tada radili na setu su pričali da se Džoni ponašao kao da je set njegov i kao da svi oni rade na njegovom filmu. Niko nije smeo da mu se suprotstavi.

Preminuo Šon Koneri: Bio je najbolji Džejms Bond

 

Kako su Koneri i Tarnerova imali veliki broj zajedničkih scena Stompanato je postao ljubomoran i par puta je pretio Koneriju. Jednom je na snimanju napravio veliku scenu i Koneriju pretio pištoljem. Svi koji su ovom događaju prisustvovali su ostali u čudu. Šon nije nosio oružije, niti je bio sklon konfrontacijama. Tada je Koneri u par jednostavnih pokreta uspeo da razoruža čuvenog mafijaša, prebije ga i izbaci sa snimanja. Svi su ostali u šoku, pa i Lana, međutim, ubrzo su mogli da nastave snimanje.

Priča se proširila Holivudom, a zbog toga je Koneri morao na kratko da se krije, pošto je saznao da je Džoni, ponižen, naručio njegovo ubistvo.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar