Pretukli je i ŽIVU ZAKOPALI zbog 75.000 dinara: Posle tri meseca, prokleli su dan kada su se rodili

Bili su ubeđeni da je mrtva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Gazeta do povo printscreen

Santjago Marela (22), Žoao Resines (19) i Luis dos Santos (23) iz Porto Alegrea uhapšeni su zbog sumnje da su 14. marta ove godine u predgrađu napali, krvnički pretukli i potom živu zakopali Antoniju Teleru (36) za koju su imali dojavu da kod sebe ima puno novca. Prethodno ih je na ulici Sao Leopolda prebila nepoznata ekipa momaka.

Tri pomenuta Brazilca pratili su Antoniju dok nije skrenula iz glavne ulice a tada su se podelili. Luis je ubrzao korak da bi išao ispred nje, dok su ostala dvojica bila pozadi. Luis je iznenada počeo s nekim navodno da priča telefonom i okrenuo se ka Antoniji pitavši je ima li cigaru. Dok je ona gledala po torbi, Santjago i Žoao su je udarili po glavi i potom išutirali na zemlji, piše Gazeta do Povo.

Njeno onesvešćeno telo odneli su u ćošak ulice, a potom je Luis došao kolima do njih. Odvezli su je do lokalne šumice gde su je zakopali u već pripremljenu raku. Sve ovo Antonija je ispričala policiji, nakon što ju je pronašao čovek koji se vraćao tim putem iz grada.

– Ni sama ne znam zašto je zastao. Kaže da je video tri momka kako trče unezvereno iz šume u kola. Kaže da je imao osećaj da se nešto desilo u šumi i izašao je iz auta da prošeta i uveri se da li je sve u redu. Stotinjak metara dalje video nabacanu zemlju i nešto kako se pomera. To sam bila ja koja sam se borila da dođem do vazduha. Brzo me je izvukao i spasao mi je život koji sam mogla da izgubim zbog 3.800 reala (oko 75.000 dinara) – rekla je Antonija koja je isprva privedena jer je bila osumnjičena za osvetu, ali zbog nedostatka dokaza nikada nije uhapšena.

Santjago, Žoao i Luis su narednog jutra dospeli na poternicu, ali su se vešto skrivali više od dva meseca u Sao Leopoldu. Antonija se za to vreme oporavila od napada i moguće smrti, da bi potom policija prošle nedelje došla na njena vrata.

Bila je osumnjičena da je posredno učestvovala u pripremanju i realizaciji osvete momcima koji su je zakopali, ali je zbog nedostatka dokaza odmah puštena. Policija Porto Alegrea i dalje intenzivno radi na slučaju pošto još nije utvrđeno ko je momke prebio na mrtvo ime.

Sva trojica leže u bolnici. Žoao Resines je odeljenju intenzivne nege, dok su Santjago i Luis u boljem stanju ali odbijaju da pričaju šta se dogodilo. Prema nezvaničnim informacijama niko od njih ne sme da po oporavku izađe iz bolnice zbog straha od nove odmazde.

“Izmišljao igre da bi se trljao o mene”: Ujak ju je SILOVAO kao dete, a godinama kasnije sve je ispričala



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Ako neko zna, koju terapiju je koristila, za oporavak, od MOGUĆE SMRTI. To me mnogo zanima, da znam kako da postupam kad mi dođe sudnji dan. Hvala lepo.

    Odgovori

Ostavite komentar