Vlasnika ni na vidiku: Majka u poslednji čas spasila dve ćerkice od napada razjarenih pitbulova (VIDEO)

Koliko su samo sreće imali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Liveleak.com printscreen

Žena po imenu Simar iz gradića Tuleri u Kaliforniji spasila je svoje trogodišnju i petogodišnju ćerku od moguće smrti nakon što je na vreme primetila da su dva razjarena pitbula krenula na njih.

Simar je sa ćerkicama izašla iz kuće, da bi u narednom momentu iza ćoška uočila besne životinje kako im trče u susret.

Amerikanka se u prvi mah smotala, pa je i oborila ćerkicu na pod, ali je ipak uspela da starijoj vikne da uđe u kuću. Potom je podigla mlađe dete s poda i bezbedno su utrčale unutra pre nego što su im pitbulovi nagrnuli na vrata.

– Videla sam dva psa kako stoje u mom dvorištu. Kako su me videli, tako su poskočili i u punoj brzini su, lajući, pojurili ka nama. Ovo je alarm za sve – kratko je rekla Simar medijima nakon što je snimak napada pasa osvanuo na internetu.

U Kaliforniji, kao i u Srbiji, ljudi imaju sve većih problema sa vlasnicima pasa rase pitbul, staford i rotvajler. Ogroman broj njih šeta ih bez brnjica, mnogi i bez povoca, gotovo da više nema dana da se ne dogodi neki napad.

A izgledao je tako slatko: Staford IZUJEDAO dečaka u kući, evo na šta sada liči njegovo LICE! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Мом другару угинула млада питбул.У кући му је хаос због жалости. Туга се лечи куповином другог пса је познато.Ја му саветујем да купи пар хаскија штенце од различитих узгајивача и ужива у њиховој лепоти.Ја их имам где је Вујадин - Вуле робусни осмогодишњак а петогодишња Вукица - Кукица је оличење лепоте.Ценим лепе расе паса али хаски су прва лига по тем питању.Питбулови су ружни до даске!

    Odgovori
  2. Pas je pas, reaguje kako je naucen. Gazde tih pasa kada se desi nesto 20 godina robije. Kada prva tri mamlaza zavrse iza resetaka, ostali ce u 90 odsto slucajeva, da svojim psima stave zastitu.

    Odgovori

Ostavite komentar