Vučelić otvorio prozivku u Zemunelu: Kad igra Partizan, moram da popijem lek za smirenje!

Predsednik kluba iz Humske 1 nije štedeo reči na prvom zvaničnom danu treninga njegovih prvotimaca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić obratio se javnosti tokom “prozivke” prvog tima pred početak sezone 2021/22.

On je imao sa prisutnima da podeli nekoliko jakih zapažanja i rečenica, a najjača je ova prva:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada igra Partizan, moram da popijem pilulu za smirenje – rekao je između ostalog Vučelić.

Tu se nije zaustavio, već je nastavio sa poverenjem u Aleksandra Stanojevića i očekivanjima pred narednu sezonu.

– Stanojević ima apsolutno poverenje u klubu. On je to zaslužio i spada u legende. Prethodne dve godine su bile sušne, nema izgovora na kosmičke i druge nepravde. Zato smo danas ovde i bićemo pojačani. Verujem u igrače i borbu – rekao je Vučelić.

Izveštava: Dušan Tufegdžić

ON je nova Zvezdina letnja bomba: Reprezentativac Kolumbije koji trči 100 metara za deset sekundi (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ovo već postaje krajnje degutantno?!... Od samog nadnaslova i naslova teksta! i DALJE SE ČUDOM ČUDIM DA JE PENZIONER VUČELIĆ (VEĆ PUNIH OSAM GODINA!) SA 73 ŽIVOTNA LETA PREDSEDNIK DRUGOG PO VREDNOSTI FUDBALSKOG KLUBA U DRŽAVI. JOŠ VIŠE SAM U NEVERICI (pošto 27 godina živim i radim u inostranstvu, a i sportski radnik sam!) I NE ZNAM - KAKO JE TO U SRBIJI DOZVOLJENO?... Uz to, istovremeno je i glavni i odgovorni urednik "Novosti" i osnivač i vlasnik provladinog tabloida "Pečat"... Gde će mu duša (a i onima koji su mu to "dozvolili"). ZAŠTO SE U SRBIJI NE PRUŽI ŠANSA MLADIM I FAKULTETSKI OBRAZOVANIM LJUDIMA KOJI ZBOG UPRAVO OVAKVIH SLUČAJEVA (kojih ima na stotine) ne mogu da se zaposle - pa iz ekonomskih razloga napuštaju Srbiju (najčešće) zauvek?... Ovo je moralo odavno da se prekine, a nije? Dokle ćemo da budemo mimo društveno-pravnih normi koje se primenjuju u nacionalno odgovornim državama?!

    Odgovori

Ostavite komentar