Vodim ljubav sa ŠEFICOM već dve godine i svaki put me RASPAMETI! Jednu stvar, ipak, nikako da URADI

Počinje da se pita da li ga ona sve vreme laže

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

“Zaljubljen sam u udatu ženu, koja je i moja šefica.”

“Ja sam joj šema sa strane već dve godine i brinem da je to jedino što ću ikada i biti”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovim rečima je jedan muškarac započeo svoju priču, sa namerom da zatraži savet od psihoterapeutkinje Deidre Sanders.

On je napisao i da su se njih dvoje upoznali pre četiri godine, radeći u istom call centru, kao i da ona ima 45, a on 36 godina.

“Od starta je flertovala, davala mi komplimente, hvalila moj izgled i kupovala mi kafu. Kada smo svi kolegijalno izašli u provod, nakon previše piva, pomislio sam da okušam sreću. Dok su kolege bile na podijumu za igru, mi smo sedeli u separeu u zadnjem delu bara”, napisao je muškarac.

Foto: Shutterstock

“Rekla mi je da je njen brak praktično završen i da su ona i muž rastavljeni. Kada sam se nagnuo da je poljubim, nije se libila da mi odgovori. Želeo sam da budem siguran da će stići kući bezbedno, pa sam je pitao da podelimo taksi. Dva minuta kasnije, tokom vožnje, bili smo jedno na drugom. Taksisti smo dali moju adresu, a nakon što smo jedno drugom rastrgli odeću, imali smo strastven seks na kauču, dok je ona bila na meni”, detaljno je opisao događaj.

Šefica mu je kasnije ispričala da joj je to omiljena poza, ali da je njen muž stalno želeo oralni seks.

Foto: Shutterstock, ilustracija

“Sledećeg jutra je priznala da ona i njen muž nisu zaista razdvojeni, već da je ona planirala da ga ostavi, jer su se stalno svađali. To je bilo pre godinu i po dana, a ona i dalje glumi vernu ženu. Njen muž je prošlog leta insistirao da odu u bračno savetovalište, pa je rekla da je prerano da ga ostavi, jer smatra da bi delovalo kao da nije ni pokušala”, kaže.

On počinje da se pita da li ona uopšte ima nameru da ga ostavi, da li je glup što je čeka i da li ga ona samo koristi za seks.

Foto: Peter Bánoš / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

“Ona od starta laže – kako svog supruga, tako i vas. Ako zaista želite da joj pružite šansu, dajte joj probni period da ga ostavi, na primer, četiri meseca. Ako i dalje bude imala izgovore, smatrajte da ste dobili svoj odgovor i da je vreme da nastavite dalje. Morate da doživite ovu vezu kao ono što jeste – nešto sa strane. Zaslužujete nekoga ko želi da vam se posveti 100 posto, a takvu osobu ćete upoznati samo ukoliko budete pobegli od svoje šefice. Verovatno će i vaš poslodavac loše gledati na vašu vezu, pa pripazite. Trebalo bi da proverite uslove koje vaša kompanija ima po pitanju zabavljanja među kolegama”, odgovorila mu je Deidre.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

  1. A sta ti hoces vise ? 1.udatu zenu si startovao i ona je prihvatila,ti si nju startovao a ne ona tebe. Lagala te nije a taj psihoterapeut ne zna nista. Lepo ti je rekla da je u braku i to si prihvatio. Sta ona radi sa svohim muzem to je druga stvar. Mi to ne znamo a ne znas ni ti . Mozda ima dogovor za slobodan brak. Po mom misljenju ti si ovde 100 %kurva a,ona zavisi od dogovora nje i njenog muza.

    Odgovori

Ostavite komentar