Vodim ljubav sa šeficom koja je 30 godina starija, ona je BOMBA u krevetu, ali jedno ne želi da mi uradi

Na početku je sve izgledalo savršeno, ali...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Na prvi pogled, ispunio je san svakog muškarca, i ima vreli seks sa šeficom koja je mnogo starija od njega, ali u stvarnosti nije sve baš tako sjajno za mladog Britanca.

– Imam 19 godina i radim kao vozač viljuškara u jednom velikom skladištu. Do skora nisam ni znao kako izgleda moja šefica – započinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moj život se promenio nakon što sam jednog jutra, dok sam išao na posao, doživeo manju saobraćajnu nesreću. Moje kolege su se zabrinule kada sam im javio šta se dogodilo, i odmah su obavestili moju šeficu koja je bila veoma ljubazna i došla je svojim kolima po mene – objašnjava mladić i nastavlja:

– Ona ima 49 godina i sjajno izgleda. Odvezla me je kući, a popodne mi je poslala poruku i pitala me je kako se osećam. Pozvao sam je da svrati do mene i ona je pristala. Čim je došla osetio sam seksualnu tenziju između nas. U jednom trenutku sam se ohrabrio i stavio sam ruku oko njenog struka, a ona se nije bunila.

Foto: Profimedia/Tigran Gasparyan / Alamy / Alamy / Profimedia

– Pogledala me je u oči i poljubila. Nakon toga smo imali divlji seks, tu na sofi mojih roditelja. Nisam mogao da verujem da mi se ovo događa. Posle toga smo redovno imali seks dva, tri puta nedeljno u njenoj kući. To je bila potpuna ludnica. Ona je bomba u krevetu, i naučila me je stvarima za koje nisam ni znao da postoje – iskren je Englez.

Foto: Freepik/gpointstudio

– Počeo sam da je zasipam skupim poklonima i romantičnim putovanjima, kako bih joj pokazao koliko mi je stalo do nje. Međutim, šta god da sam uradio, ona mi je jasno stavljala do znanja da je ne zanima ozbiljna veza i da joj ja služim samo za seks. Srce mi je prepuklo kada sam jedne večeri prolazio pored njene kuće i video je u zagrljaju s drugim muškarcem – navodi on.

Foto: Freepik/marymarkevich

– Čak mi je i njena ćerka rekla: Zašto si sa njom, ona je uvek bila serijska preljubnica! Svojoj šefici obećao da ću je voditi u Pariz za njen 50. rođendan, ali uzalud. Mislim da je naša veza završena – zaključio je Britanac.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (15)

  1. Ovakve i slične priče su nekad davno , bile plasirane u listu ,,Čik" koji je izlazio u bivšoj Jugoslviji . Bio je ,,skandalozan " za to vreme , imao je puno slika gološavih lepotica i duplericu po kojoj je se proslavila Milja Vujanović . Priče kao i ova su bile izmišljene i maštarije novinara koji su bili zaduženi da pišu i probude maštu čitalaca . Na tako glupave maštarije su davani i odgovori urednika . Sve to je bilo smešno a neki tekstovi naivni . Isto kao i ovaj , dobar za sve one koji više maštaju nego li stvarno žive život.

    Odgovori
  2. Vozsč viljušksra vodio je na skups putovanja i kupovao skupe poklone, samo nereče šta je nilo kad se probudio

    Odgovori

Ostavite komentar