Jasna iz Pirota “preveslala” muža: Mislio je da me je RAZDEVIČIO, a ja sam uzela makazice za nokte

Ona je do detalja opisala kako je vodila dvostruki život, te kako je nasamarila svog supruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jasna (29) iz Pirota podelila je svoju ispovest za Objektiv.rs i otkrila kakvu neprijatnost je doživela prve bračne noći, a njenu priču vam prenosimo u celosti.

Ona je, naime, opisala kako je usled običaja u sredini iz koje potiče njen suprug doživela najveću nelagodnost u životu. Ipak, na kraju je prošla bolje nego što je očekivala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Miloš i ja smo bili tri godine u vezi pre nego što smo odlučili da se uzmemo. On potiče iz male, patrijarhalne sredine u kojoj važe stroga pravila. Ja sam, ipak, imala sreću da to primetim odmah na početku, praktično čim sam ga upoznala, pa sam počela da se ponašam onako kako on želi, ne bih li ga upecala – priča ova devojka i dalje opisuje šta se događalo:

– Ja, kao devojka iz grada, u 21. veku, zaista nisam mogla da se ustručavam od stupanja u intimne odnose sa muškarcima. Svi smo ljudi, to su prirodne stvari. Ipak, kako me Miloš ne bi provalio, ja sam mu sve vreme govorila da sam nevina i da od intimnosti neće biti ništa pre braka. S druge strane, spavala sam sa više muškaraca iz grada. Praktično vodila sam dvostruki život, a on je sve više i više bivao očaran sa mnom, do te mere da me je zaprosio – govori Jasna i objašnjava epilog situacije:

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Miloš i ja smo se venčali početkom juna, svadba je bila divna. Ipak, znala sam da prvo bračno veče moram nešto da smislim. Imali smo odnose, a ja sam glumila kako me sve boli, pri tome, insistirala sam da to bude u mraku. Onda, nakon vrhunca, Miloš je otišao u WC, mislio je da me je razdevičio, a ja sam uzela neseser, izvadila makazice i posekla se naravno, kako bih na posteljini ostavile krvave tragove. Miloš se vratio u krevet a ujutru je primetio na posteljini mrlju i tako sam sigurna da sam ga ubedila za ceo život. – zaključila je ova devojka.

Otac iz noćne MORE: “Zabranila sam mu da viđa ćerku nakon ovih UŽASNIH komentara 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar