Jugoslovenska pevačica izgubila bebu u 5. mesecu, više nije mogla da rađa, evo kako DANAS IZGLEDA (FOTO)

Mirjanino detinjstvo bio je teško i ona je odrasla samo sa majkom u teškom siromaštvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Jugoslovenska glumica, operska pevačica i diplomata Mirjana Bohanec-Vidović u oktobru napuniće 81. godina, a njen život je bio isprepletan krahovima i tragedijama koje je ova diva preživela iako je puno propatila.

Mirjanino detinjstvo bio je teško, odrasla je samo sa majkom u teškom siromaštvu, i kako je jednom prilikom rekla, nisu imali čak ni za sendvič sa šunkom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– I danas obožavam sendvič od šunke. Sećam se da sam ga jako želela, a mama nije mogla da mi ga kupi –  rekla je Mirjana svojevremeno.

Nakon što joj se majka preudala za očevog prijatelja, glumica je doživela od njega da je maltretira i uskraćuje hranu.

– Očuh je bio loš prema meni, odrezao bi jednu krišku hleba i to je bilo to što sam mogla da pojedem. Rastali su se nakon nekoliko godina braka – priča ona tužnu sudbinu.

Takođe, Mirjana ne krije koliko joj je teško palo što ne zna gde joj otac počiva, te i koliko je bila vezana za majku koja je bila, kako kaže, skromna žena, stroga i nežna u isto vreme.

Zbog velikog siromaštva, Mirjana nije mogla da priušti sebi raskošnu garderobu, već je imala dve haljine, jednu za zimu i jednu za leto, ali ističe da i dan danas čuva matursku haljinu koju joj je poslala sestričina iz Amerike.

Srednju muzičku školu upisala je slagavši na prijemnom da ima 16 godina, a bilo joj je tek 15. Prve pevačke uspehe nizala je već kao srednjoškolka.

Foto: Printscreen

Nastupala po svim pozornicama sveta, a publici je ipak najdraža kao Ana Šafranek iz filma Kreše Golika “Ko peva zlo ne misli”. Prvi brak joj je potrajao godinu dana, a u drugog supruga, u kojeg se zaljubila na prvi pogled, upoznala je na hodniku jednog pozorišta.

– Videla sam te divne, plave oči, plavu kosu. Bio mi je predivan, kao da je iz snova izronio. Gledali smo se, on je prošao i drugi dan upitao službenicu u operi da ga upozna sa mnom – rekla je Mirjana svojevremeno.

Nažalost, nije uspela da se ostvari u ulozi majke, s obzirom na to da je jedno dete izgubila, a suprug joj je preminuo.

– Kad sam zatrudnela, izgubila sam bebu s pet meseci. Posle više nisam mogla da rađam – rekla je glumica.

Zbog njegove “Jelene” smo svi PLAKALI: Iza jedne od najlepših balada krije se TRAGIČNA priča 

Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar