Novi odlazak iz Humske: Crno-beli raskinuli ugovor sa momkom u kog se polagalo mnogo nade! (VIDEO)

Zimus je odbio pozajmicu, a sada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/Starsport©

Posle mlađanog i golobradog Slobodana Stanojlovića Partizan je raskinuo ugovor i sa Denisom Stojkovićem, koji u proteklih godinu dana nije zadovoljio struku i moraće da potraži drugu sredinu.

Možda bi sve bilo drugačije da je fudbaler zimus prihvatio da ode na pozajmicu, odigra nekoliko meseci u kontinuitetu i vrati se da ravnopravno konkuriše za sastav na predstojećim letnjim pripremama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je odbio takvu ponudu, pa je pao u drugi plan jer su krila bili Takuma Asano, Nemanja Jović, Lazar Marković, Filip Stevanović, Aleksandar Lutovac, ponekad čak i Miloš Jojić (što se navijačima i nije sviđalo kako deluje, ali dobro, Stanojević zna najbolje, valjda).

Na njegovoj poziciji bi ovog leta trebalo da bude doveden neko ko već ima internacionalno iskustvo, a moguće je i da dođe još jedan fudbaler na njegovom mestu, jasno je da Stojkovića neće biti prostora, te su dve strane odlučile da sporazumno raskinu ugovor.

Stojković je došao kao želja bivšeg stručnog štaba, ponajviše Sava Miloševića, koji ga je poznavao iz mlađih selekcija FSS, ali kako u proteklom periodu ni u jednom klubu nije igrao redovno, čak ni blizu, nije nikako mogao ni da se nametne.

Savo Milošević uzima Partizanove strance: Svi na dobitku, čeka se dogovor!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar