EKSKLUZIVNO ZA OBJEKTIV

OBRT u slučaju naručenog ubistva Srbina? Optužena supruga za Objektiv otkrila svoju stranu priče

Ona navodi da iza cele ujdurme stoji njen suprug, koji joj ne da razvod i hoće da dobije starateljstvo nad njihovom šestogodišnjom ćerkicom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Maša Banđur

Jelena Sokić, koja je prema pisanjima ukrajinskih medija naručila otmicu i ubistvo svog još uvek zakonitog supruga, biznismena Milovana Roganovića (56) iz Beograda, kaže za Objektiv da su takve tvrdnje notorna laž i čista izmišljotina.

Ona navodi da iza cele ujdurme stoji njen suprug, koji joj ne da razvod i hoće da dobije starateljstvo nad njihovom šestogodišnjom ćerkicom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Šokirana sam time šta je objavljeno! Nisam naručila nikakvu otmicu, niti unajmila ubice. Nikada nisam bila u Ukrajini, ne poznajem tamo nikoga, niti imam veze sa tom zemljom. Vrlo je simptomatično da se svaki put kada treba da bude suđenje za brakorazvodnu parnicu desi novi napad, ali ovo je sada prevršilo svaku meru! – kaže ogorčeno Jelena za Objektiv.

UDARAO JE NAŠU ĆERKICU

Ona ističe da s Milovanom ne živi više od godinu dana i da od tada teče brakorazvodna parnica i borba za starateljstvo nad detetom.

– Ni u jednom segmentu se ne pominje novac, ni motiv, niti bilo šta. Sa njim ne živim više od godinu dana, ima drugu ženu sa kojom živi. Podnosila sam krivične prijave protiv njega za nasilje u porodici, nada mnom, detetom i mojim roditeljima. Pretio nam je i udario je šestogodišnju ćerkicu. On je agresivan čovek, takva mu je priroda. I njegova bivša žena Tatjana, s kojom ima dva sina, podnosila je protiv njega krivične prijave za nasilje. Pitanje je šta stoji iza njegove izjave. Iz ukrajinskih medija se vidi da je otmica simulirana i inscenirana. Nigde, ni u jednom momentu, ne navodi ničije ime, pa ni moje. Kako je onda moje ime osvanulo u domaćim medijima, ne znam – navodi Jelena.

Ovu i ostale zanimljive priče čitajte u sutrašnjem štampanom izdanju lista Objektiv.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar