Isplivali DETALJI ljubavi Kardašijanke i košarkaša: Dugo su se krili, a sada se sve saznalo (FOTO)

Istina isplivala na površinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: BRVO/Backgrid Australia/Profimedia, Pixabay.com/Ichigo121212

Manekenka Kendal Džener i košarkaš Devin Buker proslavili su godinu dana veze 12. juna tekuće godine. Tim povodom, na društvenoj mreži Instagram osvanulo je nekoliko privatnih fotografija para, što nema koga nije iznenadilo, kako je pre svega lepotica iz Kardašijan-Džener klana veoma oprezna i uglavnom ne deli intimne trenutke onlajn s fanovima.

I tokom šoua „U korak s Kardašijanovima” svoju privatnost držala je podalje od očiju javnosti, što je godinu dana mlađi izabranik očito i te kako ispoštovao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ni jedno ni drugo nisu „ljubitelji privlačenja pažnje” na takav način – preko televizije, medija uopšte, društvenih mreža i zato je punih godinu dana njihove ljubavi za javnost prošlo gotovo neopaženo.

– Kendal nikad nije bila srećnija. Veza postaje sve jača i to joj prija. Devin je privatno prilično povučen, pa mu i odgovara to što Kendal nije „luda za eksponiranjem” i nema ni najmanju nameru da on bude taj koji će umesto nje tako nešto da radi. Ona mu je na tome zahvalna i poštuje ga zbog toga. Sličan se slučnom raduje – baš je na snazi, u njihovom slučaju. Uživaju u društvu jedno drugog – pričalo se posle dva meseca otkako se pročulo da su zajedno, dok su oni, u tom trenutku i dalje mudro ćutali o svemu.

Foto: Instagram/printscreen

O njihovoj vezi, tamošnji mediji po prvi put su pisali tokom aprila 2020, dva meseca pošto su u stvari počeli da izlaze. Tada, bili su viđeni dok su se vozili besnim kolima u Arizonu. U maju te godine, šuškanja su postala još glasnija, kako je Kendal viđena kako jednako skupim automobilom vozi Devina na aerodrom.

Očigledno Ivana ne želi da ima nikakvih dodirnih tačaka sa Ša, te želi da prekine svaku moguću vezu koju su delili.

Tajna holivudske lepote: Kendal Džener otkrila ceo proces PRIPREME kože lica pre šminkanja (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar