Hteo da odvuče u krevet tetkinu negovateljicu: Odbijala ga je, a onda je načinio SKANDALOZAN POTEZ

Žena je ostala bez posla, a starica bez osobe koja brine o njoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Unsplash

Negovateljica (45) optužila je nećaka svog posldavca za s*ksualno uznemiravanje i moralno zlostavljanje, kao i za nepravedno otpuštanje sa posla zbog “neprihvaćene” ljubavi i strasti.

Situacija se dogodila prošlog utorka u kvartu Porto u brazilskoj Kujabi, a žrtva je čuvala tetku 40-godišnjeg muškarca koji ju je zaposlio.

Kupila komodu, pa u njoj našla napisan SVOJ broj telefona: Sledila se kad je videla šta piše ispod (FOTO)

Prema njenim rečima, na početku je bio sasvim korektan, da bi potom u više navrata bio navalentan sa ozbiljnim konotacijama s*ksualnog uznemiravanja.

Kako prenosi brazilski UOL, negovateljica se nije obazirala na njegove s*ksualne aspekte, da bi je jednom prilikom u trenucima odbijanja poslodavac uhvatio za zadnjicu, a potom i ošamario kada nije htela da “sarađuje”.

Foto/Pexels.com/Engin Akyurt

– Više puta me je zvao na piče, udvarao mi se i jasno stavljao do znanja šta želi. Odbijala sam ga i sve vreme sam ga poštovala kao poslodavca. Stavljala sam mu do znanja da sam zaposlena u toj kući i da ne želim ništa sa njim, ali je bio uporan. Kada mu ni nasilno ponašanje nije pomoglo, otpustio me je. Starija gospođa je rekla da ne želi da izgubi mene kao negovatelja, ali je njen sestrić nije poslušao – istakla je neimenovana negovateljica, prenose lokalni mediji.

Prijava je registrovana kao krivično delo s*ksualnog uznemiravanja i prosleđena je Specijalizovanoj policiji za odbranu ženskih prava, odgovornoj za istraživanje činjenica i držanju krivca odgovornim ako se navodi žrtve potvrde.

Otišla sa dečkom na pivo i više se nije vratila: Trenutak nepažnje izazvao je VELIKU TRAGEDIJU



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar