Informacija koja je sve zanimala: Micić otkrio šta je bila prekretnica u njegovoj karijeri!

Pre samo nekoliko godina, teško da je bilo ko mogao da predvidi ovakav uspon karijere Vasilija Micića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ina Fassbender/AFP/Profimedia

Sjajna sezona je iza plejmejkera Efesa Vasilija Micića, koji je sasvim zasluženo u velikoj konkurenciji zaradio priznanje MVP Evrolige.

Na tu vest, reakcija mnogih je bila otkud to? Razlog za tako nešto, uprkos fenomenalne tri sezone unazad, jeste činjenica da do tada Micića nije bio u najvećem fokusu javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I pored toga Vasa se razvijao na način, koji mu je danas doneo status najboljeg košarkaša u Evropi, a jedan trenutak u njegovoj karijeri je bio ključan.

On je gostujući u emisiji “U obruču” otkrio šta je bila prekretnica i od kog trenutka je krenuo da podiže svoj nivo igre.

Mislim da je momenat odlazak iz Bajerna u Zvezdu i posle iz Zvezde u Tofaš. Ja sam shvatio da sam to ja – Vasa Micić, takav sam, kakav sam, i ja sebe volim. Dajem sve od sebe svakog dana i pred sobom sam čist i fer, a ako se to nekom ne sviđa šta da radim, ja to ne mogu da promenim – kaže Micić i dodaje:

– To leto je bilo okidač jer sam ja do tada prati sve vezano za košarku i znao toliko nebitnih informacija. Prestao sam da gledam sve te utakmice i tako sam krenuo jednim drugim putem. Shvatio sam da ima dovoljno stvari koje me ispunjavaju i koje me čine srećnim – rekao je Micić

Oduševljenje “delija”: Vasa Micić stigao u Pionir da bodri svoju Zvezdu (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar