“Videla sam zgodnog KOMŠIJU Dejana kako u šortsu pere automobil”: Ivana “pala” na mišiće i napravila HAOS

Ona je od tog dana namerno išla više puta u šetnju, a tom prilikom se oblačila što provokativnije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Freepik/kroshka__nastya

Nije retkost da muškarci varaju svoje žene jer ne mogu da odole fizičkim čarima neke druge, ali poslednjih godina sve je više udatih žena koje se upuštaju u avanture sa muškarcima samo zbog njihovog atraktivnog izgleda.

Izvajano telo i mišići koji „pršte na sve strane“ privukli su i Ivanu (32). Ona je prošle godine podelila svoju ispovest, a mi vam u celosti prenosimo njenu priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Znam da mnoge žene varaju zbog emocionalne povezanosti, ali ja ne spadam u tu kategoriju. Kad sam videla zgodnog komšiju Dejana kako samo u šortsu pere automobil ispred kuće, prvo što sam pomislila bilo je: ’Au, kakav frajer, baš mi se sviđa!’ Bilo je to početkom prošlog leta. On je imao 25, a ja sam iščekivala treći ’okrugli’ rođendan – priča Ivana.

Oduvek se bavila trčanjem, pa je mogla da se pohvali zavidnom figurom. Njen suprug Dušan (35) više je voleo da uživa u pivu i brzoj hrani, pa se ugojio i postao joj neprivlačan.

– Uzgred, Dušan je bio potpuno nezainteresovan za bračni život, a ja sam vrlo potentna žena i zaista mi je nedostajalo vođenje ljubavi – komentariše Ivana.

Počela je da šeta psa pored kuće zgodnog komšije. Kad bi izlazila u šetnju, oblačila se maksimalno provokativno. Kaže, bilo je leto, pa joj nije bilo komplikovano da tako nešto izvede.

– Komšija Dejan se ’upecao’ na moj fizički izgled, baš kao i ja na njegov. Jednog dana me je pitao da li može da mi se pridruži u šetnji. Oberučke sam prihvatila i krenula da flertujem sa njim. Posle otprilike dve nedelje šetnju smo završili u šumi. Pronašli smo sigurno mesto na kom niko neće moći da nas vidi, a onda smo uradili ono što smo oboje želeli. Bilo je nestvarno dobro, a ja sam konačno bila srećna – iskrena je Ivana.

Njihova tajna veza potrajala je devet meseci. Prestali su da se viđaju u vreme prvog karantina. Ipak, Ivani je zaključavanje donelo nešto neočekivano – njen suprug je počeo da vežba, smršao je, ponovo je postao aktivan u spavaćoj sobi.

– Iako mi se čini da je moj brak sada mnogo bolji nego što je bio kad sam započela aferu sa Dejanom, i dalje me „ne drži mesto“. Naime, Dejan je počeo da radi u supermarketu gde kupujem i opet smo počeli da flertujemo. Predložio je da nastavimo „druženje“. I dalje me privlači, tim pre što mi je u krevetu sa njim bolje nego sa mužem. Šta da radim, da li da prihvatim Dejanovu ponudu? – zapitala se Ivana.

Ušao je u sobu svoje svastike i uradio nešto BEZOBRAZNO: Uhvatila ga i žena, ali joj se sve SVIDELO 



Izvor: Telegraf.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar