Otac na rođendan ćerke (7) nije pozvao samo NASILNIKA iz razreda: Reakcija njegove majke ga je zapanjila

Dečak je devojčicu mesecima maltretirao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/prostooleh

Jedan otac požalio se na Redditu na opšte nerazumevanje drugih roditelja koje je doživeo kada za rođendan ćerke (7) nije pozvao jedino dečaka Nika koji ju je prethodno mesecima maltretirao.

Otac je na forumu “Am I the Ass****” (“Jesam li ja se…a”) opisao detaljno šta mu se dogodilo kada je izostavio sa spiska gostiju jednog dečaka.

Dete (3) pronađeno MRTVO u kolima: Majka ga ostavila zaključanog na vrućini – razlog ŠOKIRAO sve (FOTO)

– Ćerka je tek u prvom razredu. Sve joj je još novo, privikava se. Veoma je socijalno dete, druželjubivo, ali u poslednje vreme povukla se u sebe zbog jednog vršnjaka iz odeljenja koje je maltretira gotovo svaki dan. Nik je često grebe, čupa za kosu, proziva na fizičkom, ukratko uništava njen boravak u školi. Išao sam nekoliko puta da se žalim, razgovarao sa direktorom i učiteljicom, ali one kažu da to nisu primetile u tolikoj meri i da je moja ćerka možda preosetljiva. Znam da nije. Prvi bih znao da jeste – piše ovaj otac i nastavlja:

– Posle višemesečnog maltretiranja došao je na red njen rođendan koji je željno iščekivala. Kako bi uživala u njemu, odmah mi je rekla da ne želi Nika u kući. Složio sam se s njom jer je njen rođendan, ona ima pravo da pozove koga želi. Tako da su sva deca osim njega dobila pozivnicu. Uostalom, još neki roditelji su se u međuvremenu žalili na njega, pa je bilo prosto logično da ga preskočimo – ističe otac.

Tri dana pred rođendan podeljene su pozivnice. Samo Nik iz odeljenja od 23 dece nije pozvan. Dečak se rasplakao na odmoru i napravio je scenu. Pozvana je njegova majka koja je protestovala kod učiteljice zbog diskriminacije.

Otac slavljenice pozvan je u školu.

– Nikova majka odmah me je napala što sam ga izostavio. Rekla mi je da je jako dobro dete koje je samo hiperaktivno i od rođenja pati od poremećaja pažnje. Nije zao, nije baksuz, samo dete koje ne zna sa nekom decom kako da postupa, čemu ga ona svakodnevno uči. Rekla mi je i da će ovo što ga nisam pozvao dodatno zakomplikovati njegov društveni razvoj. Na kraju je učinila sve tako da sam se ja osećao kao baksuz, loš čovek. Objasnio sam direktorki i učiteljici kakav teror proživljava moje dete i da nije želela da rođendan pamti po tome što je tu i dečak koji je svakodnevno uznemirava. Nažalost, nisu me podržali. Njihov stav bio je da dok su tako mali ne smeju da se osećaju nigde isključeno ili odbačeno – naglasio je otac.

Ono što je oca dodatno šokiralo je što je i na Redditu u kasnijim komentarima naišao na kritiku i nerazumevanje.

“Da li ste ikada pokušali da popričate s ćerkom i objasnite joj kako da se ponaša sa tim detetom, a da se prekine taj ‘teror’. Da je niste možda suviše razmazili i zaštitili? Kako ostala deca, kako kažete, gotovo normalno s njim funkcionišu. Oni su još mali”, “Trebalo je da pozovete i njega. Taj rođendan upravo bi poboljšao odnose dvoje dece”, “Čoveče, sad si zacementirao put mržnji između dva deteta”, bili su neki od komentara.

S druge strane bilo je i onih koji su podržali oca u priči. On je naglasio da se ni ne kaje i da je rođendan bio divan.

– Nije mi se žalila više posle rođendana na njegovo ponašanje. Doduše, protekle su samo dve nedelje, ali taj Nik bi ranije za dve nedelje svašta već činio njoj. Mislim da sam ipak dobro postupio. Verovatno mu je i majka rekla da se kloni moje ćerke ubuduće – istakao je otac.

Olga otišla na žurku i ostavila decu samu u kući: Kad je otkrila užas, učinila je JEZIVU stvar



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar