Brat danima silovao TRI SESTRE: Otac sve vreme bio pored njih, a biće vam muka kad vidite šta je on radio

Institucije kažu da čine sve da pravda bude što pre zadovoljena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Mesto gde se dogodio zločin, Foto: Printscreen/Google street view

Užasan slučaj porodičnog nasilja i se*sualnog zlostavljanja šokirao je stanovnike Gernike, prigradskog naselja Buenos Ajresa.

Dok je 26-godišnji brat danima silovao svoje rođene sestre od 12, 10 i pet godina, njihov otac (60) je vezao ćerke, čuvao stražu, a povremeno bi i on učestvovao u s*ksualnim aktivnostima, prenosi argentinski list Cronica.

Otišla sa dečkom na pivo i više se nije vratila: Trenutak nepažnje izazvao je VELIKU TRAGEDIJU

Šesdesetogodišnjak je uhapšen, dok je sin i dalje u bekstvu.

Užasan slučaj događao se od decembra prošle godine do aprila ove godine, a optužnica je podignuta u maju, kada su se devojčice odvažile i ispričale policiji šta trpe.

Foto: Shutterstock

Dve sestre nisu previše pričale o ovom zločinu, dok je treća (12) objasnila da ih je otac držao za ruke i vezivao konopcima i lancima dok bi njihov brat polno opštio sa njima.

Medicinski pregledi potvrdili su priču sestara, a najstarija od njih je u jednom momentu priznala da je razmišljala o samoubistvu.

Nakon ovih svedočenja otac je uhapšen, dok se za bratom i dalje traga i on je optužen za s*eksualno zlostavljanje maloletnih lica i svesnog nanošenja štete po mentalno zdravlje žrtava.

Tužilac Huan Kruz Alkorta postupio je po nalogu i naredio zaplenu i pretres mobilnih telefona oca.

– Dogodio se užasan zločin i za ovo nema nikakvog opravdanja, ni razumevanja. Trudićemo se da pravda bude zadovoljena u što kraćem roku – naveo je Kruz Alkorta.

Žena nestala pre 11 godina živela sa muškarcem 500 metara od kuće: Pravi šok usledio je posle otkrića



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

Ostavite komentar