Prve reči Eriksena nakon preživljene drame: Imao je razgovor sa čelnicima danskog saveza! (FOTO)

Na svu sreću, sada je sve pod kontrolom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Liselotte Sabroe

Danski fudbaler Kristijan Eriksen je dobro, oseća se bolje, svetsan je, priča i pozdravlja svoje saigrače, prijatelje i kolege fudbalere, kao i fudbalski svet, samo dan nakon što je preživeo stravičan momenat tokom meča sa Finskom.

Eriksen je bio na ivici života i smrti, ali se izborio, a dan kasnije stiže i najnovija poruka FS Danske koji se oglasio nakon što je sa fudbalerom obavljen razgovor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Istakao je selektor Hjumland da mu je Eriksen rekao da se malo čega seća, ali je i citirao ohrabrujuće reči sjajnog plejmejkera.

– Mislim da se osećate lošije od mene, ja se osećam spremnim za trening sa momcima – preneo je danski selektor reči svog reprezentativca iz bolnice.

– Ovog jutra smo pričali sa Kristijanom Eriksenom koji je poslao svoje pozdrave saigračima. Njegovo stanje je stabilno i ostaje u bolnici na daljim ispitivanjima. Tim i stručni štab nacionalnog tima su dobili kriznu pomoć i nastaviće da budu tu jedni za druge nakon onoga što se desilo juče. Hteli bismo svima da zahvalimo na toplim pozdravima Kristijanu Eriksenu od navijača, igrača, kraljevske porodice, Danske, Engleske… – navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Danske.

Ovo je Eriksenu spasilo život: Oglasio se doktor reprezentacije i otkrio šta se tačno dešavalo (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar