Uhapšeni inspektor Stolić stalno bio na VEZI sa Veljom? Prenosio mu sve iz MUP-a, ugrozio ŽIVOTE kolega

Stolić je svojim "angažmanom" ugrozio i živote svojih kolega koji su učestvovali u istrazi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objekti.rs/Danilo Krša, Privatna athiva, Printscreen

Uhapšeni inspektor SBPOK za krvne i seksualne delikte Božidar Stolić, navodno je bio na vezi sa Veljkom Belivukom zvani Velja Nevolja u poslednjih najmanje godinu dana. Za to vreme prenosio je sve informacije iz svog odeljenja, MUP-a, ali istrage u koju je bio uključen, koja se vodi o ovoj kriminalnoj grupi.

Sinoć uhapšeni Stolić nije bio na rukovodećoj poziciji, ali je inspektor koji je direktno uključen u istragu o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka njegove desne ruke Marka Miljkovića, a time i njihovog šefa vođe kavačkog klana Radoja Zvicera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema saznanjima pre hapšenja Belivuka i članova njegove grupe, inspektor za krvne delikte prenosio je sve informacije do kojih je mogao da dođe u svom odeljenju, ali i priče između kolega i razmene informacija o kriminalnoj grupi. Izvor kaže da Stolić ne samo što je prenosio operativne podatke, “tasterisao” je praktično sve do čega bi došao u MUP, kao uključen u istragu praktično je sabotirao rad svojih kolega.

– Od razgovora među kolegama, preko konkretnih podataka do praktično sabotiranja istrage – navodi izvor.

Izvor blizak istrazi kaže da je kako se sumnja Stolić javljao do čega se došlo tokom istrage, a to su Belivuk, Miljković i Zvicer koristili kako bi prikrivali dalje tragove i dokaze.

– Pretnje članovima grupe da ne progovore – kaže izvor.

Prema nezvaničnim navodima iz istrage Stolić je svojim “angažmanom” ugrozio i živote svojih kolega koji su učestvovali u istrazi.

– Prenosio je sve, pa i imena uključenih inspektora – kaže izvor.



Izvor: Blic

Komentari (1)

Ostavite komentar