Majka u marketu imala tajnu sobu za specijalne goste: Kad je otkrivena, ćerka je donela šokantnu odluku

U glavi je imala samo jednu pomisao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Marina Vitale

Šin Liju (54) iz Gužua u Kini uhapšena je zbog sumnje da se ilegalno bavila krijumčarenjem i preprodajom unutar svog marketa u ovom gradu.

Šin je otkrila njena ćerka Žiji (28) kada je majka odlučila da joj posle godinu i po dana smanji novčani iznos koji joj je davala za pomoć u nedozvoljenim aktivnostima, prenosi 163.com.

Besna što će je uskratiti za ozbiljan novac na godišnjem nivou, Žiji je majku prijavila dečku koji je pričao kasnije u društvima u kojima to nije trebalo da radi, pa je za market saznala i policija.

Policajci su bili iznenađeni kada su došli na lice mesta. Šin je imala tajnu prostoriju u sklopu lokala koju niko nije mogao da otkrije, jer je bila zaklonjena rafovima sa proizvodima.

Tek kada bi se taj deo polica pomerio, mogla su se uočiti vrata koja su vodila u sobu u kojoj je Šin trgovala sa krijumčarima preprodajući im meso ugroženih životinja i morske plodove na ceni, uključujući i bisere.

Kada je otkrivena, ćerka se odmah sama prijavila da bude svedok na sudu, kako bi izbegla težu kaznu.

Majka je skoro dve godine razvijala posao koji je njenoj porodici doneo dosta novca za tamošnje prilike, pa je otvorila još jedan market u drugom delu grada u kojem je radio njen suprug.

Žiji je bila s majkom i jednako je učestvovala u svemu što je bilo zabranjeno. Njen advokat kaže za lokalne medije da su dobre šanse da Žiji prođe sasvim solidno ukoliko bude otkrila i imena nekih od klijenata koji su kupovali robu od njih i preprodavali je dalje po Kini.

Dobio otkaz, pa otišao kod šefa i ubio ga: Policajci ostali bez reči kad im je otkrio pravi motiv ubistva



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar