“Previše si lepa za trocifren broj”: Kristini iz Batajnice prišao “BMW” na Zelenom vencu i nastao je MUK

Ona je opisala kako se, dok se vraćala sa fakulteta, doslovno šokirala i neprijatno iznenadila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Shutterstock/WAYHOME studio, TANJUG/TANJA VALIC/nr, BMW

Kristina J. (27) podelila je svoju ispovest za Objektiv.rs i otkrila kakvu je neprijatnu situaciju doživela dok je kao i uobičajeno čekala autobus na stajalištu u centru Beograda. Njenu priču vam prenosimo u celosti.

Naime Kristina je opisala kako se, dok se vraćala sa fakulteta doslovno šokirala i neprijatno iznenadila. Njoj je na Zelenom vencu prišao muškarac koji je očigledno pokušao da joj udeli kompliment ali je napravio, blago rečeno – katastrofu!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čekala sam autobus na liniji 706 i sve je bilo normalno, pored mene se na stanici nalazilo još nekoliko osoba. Kada, u jedno trenutku vidim kako se neki „BMW“ približava stajalištu. Pomislila sam da sigurno čeka nekoga – priča Kristina i objašnjava šta se dogodilo:

– Muškarac starosti oko nekih tridesetak godina izašao je iz „BMW-a“ i pitao me šta čekam, a kada sam mu odgovorila rekao je: „Previše si lepa da se voziš trocifrenim brojem“ i pozvao me da uđem u automobil. Ja sam naravno odbila tu nepristojnu ponudu i šokirala se na neprimeran komentar, a on je produžio. Ljudi koji su takođe čekali autobus su se zgledali međusobno, a ja sam propala u zemlju od blama.

Kad čovek VOLI ženu, to izgleda ovako: U AUTOBUSU na liniji 89 svi su gledali u jednog muškarca (FOTO) 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

Ostavite komentar