Tri varijante poze koju svi OBOŽAVAJU, ne zna se koja je vrelija i BEZOBRAZNIJA (ILUSTRACIJE)

Probajte nešto novo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada se pomene misionarska poza, svi odmahuju glavom i konstatuju: To je baš dosadno, nema klasičnijeg položaja od toga.

Iako je misionarka poza zaista klasika, činjenica je da je vole i muškarci i žene, jači pol lakše može da uspostavi kontrolu a damama omogućava i dodatnu stimulaciju klitorisa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali, budući da je leto vreme da se probaju nove stvari, predlažemo vam tri sočne verzije misionarskog položaja.

Burna ljubav

Dama leži na leđima, dok su joj kukovi na ivici kreveta ili stola, a muškarac penetrira sa prednje strane. Ovde je potrebno malo prilagođavanja, naročito po visini, ali jednom kada se uskladite, zadovoljstvo je zagarantovano.

Foto: Ilustracija, Shutterstock/Kaspars Grinvalds

X tačka

Žena leži na krevetu, na ležima sa rukama i nogama raširenim u obliku slova X. Muškarac je odozgo, i poenta je da se osim u predelu prepona izbegava drugi kontakt, jer najveća draž se krije u fokusiranju na osećaj njegove penetracije.

Do Meseca i nazad

Foto: Facebook

U ovom položaju sva kontrola je u rukama muškarca, i to bukvalno. Žena leži na leđima sa podignutim nogama, a on penetrira držeći je za nožne članke. Muškarac takođe može da savije ženine noge u pravcu njenih grudi, da ih raširi ili da ih drži pod uglom od 90 stepeni.

Samo je mašta vaša granica.

Foto: Facebook.com

Normalno, ukoliko vam sve ovo deluje previše zahtevno, uvek možete da se vratite standardnom misonarskom položaju, ona leži na leđima sa raširenim nogama a on penetrira.

Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar