Dramatična noć u Parizu: Đoković posle prekida i žestoke borbe do polufinala sa Nadalom! (VIDEO)

Ne može mu niko ništa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Đoković se plasirao u polufinale Rolan Garosa, pošto je savladao Matea Beretinija posle veoma neobičenog meča na “Filip Šatrijeu” (6:3, 6:2, 6:7, 7.5) i tako zakazao spektakl sa Rafaelom Nadalom, koji je na programu u petak.

Prekid, odličan Italijan, prava borba i na kraju velika pobeda srpskog tenisera. Gledali smo prilično čudan meč koji je definitivno obeležio prekid prouzrokovan odbijanjem publike da napusti stadion. Zbog policijskog časa u Francuskoj, publika je morala da napusti tribine do 23 časova, ali se u oglušila o naredbe organizatora, koji su u nekoliko navrata apelovali da napuste stadion u Parizu, pa su morali da preduzmi oštrije mere.

 

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što su se tribine ispraznile, Novak i Mateo su ponovo izašli na teren, a srpski teniser je pokazao mentalnu snagu, prilagodio se novonastalim okolnostima i savladao je sjajnog Italijana.

Novak je ušao veoma motivisano i koncentrisano u duel  sa Italijanom i samo je vrebao šanse za brejk. Nije mu dugo trebalo za prvi, a nakon toga je sve išlo kao po loju. Kontrolisao je dešavanja na terenu, dok je Beretini nervozno tražio način da se suprostavi teniskom divu, ali nije uspeo da ugroz srpskog tenisera.

U prva dva seta je Đoković igrao perfektno i lagano je stigao do ubedljive prednosti, ali se onda sve promenilo u trećem setu, koji je otišao u taj-brejk gde se Italijan bolje snašao i dobili smo dramu.

Desio se prekid, ali se na kraju završilo kako smo i očekivali da hoće, a Novak je zakazao novi spektakl sa Nadalom.

 

Pobuna pariske publike na Rolan Garosu: Navijači brutalno izviždali organizatore turnira (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar