Vesna Đogani otkrila potpuno nove DETALJE Đoletove preljube, iznela ono o čemu je ćutala: GAĐAO me je

Pevačica otkrila sve šta se dešavalo te večeri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/djoganivesna

Kao grob iz vedra neba odjeknula je vest da je Đole Đogani prevario svoju dugogodišnju partnerku Vesnu, iako su oni godinama važili za najskladniji par na estradi.

Vesna je odmah nakon skandala otkrila da je u pitanju zajednička dugogodišnja saradnica, koja je Đoleta poljubila u obraz u znak zahvalnosti jer je njenom bratu poklonio televizor. Nakon vremenske distance, pevačica grupe “Đogani Fantastiko” otkrila je nove detalje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Oblio me hladan znoj! Pomislila sam šta je, bre, ovo?! Đole je bio u studiju, pa sam izgorela dok sam čekala da se vrati, jer sam pomislila da su se poljubili. Prvo mi je prolazilo kroz glavu ‘Ne, ne mogu da verujem da mi je ovo uradio’, a potom ‘Ma nema šanse, ne bi on to meni’, pa onad ‘Nikad ne reci nikad, ali da ima tajnu vezu ja bih to osetila’. Ne bi mogao da laže da sedi na dve stolice, jer ne ume da laže, a da se ne spetlja – rekla je Vesna i nastavila:

– Kad je došao kući pitala sam “Da li imaš nešto da mi kažeš?”. Rekao mi je da nema. To mi je bilo dovoljno. Mada, šta ti je moć ubeđivanja. Kada su na TV-u 30 puta vraćali taj poljubac rekla sam mu: “Koliko gladam, sada i ja verujem da te je poljubila”, a Đole uzeo novine da me gađa i kaže “Ti nisi normalna” – rekla je ona.

Vesna Đogani prvi put o Đoletovoj PREVARI, otkrila sve o ženi sa kojom je uhvaćen: Poljubac se DOGODIO



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar