“Koga sam to oženio?!”: Na Marinu je NASRNUO muž nakon što je napravila jednu GREŠKU

Kako je istakla, problem je nastao onda kada je uvidela da više ne pronalazi sreću u braku i da svog supruga ne smatra privlačnim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Marina Pirson iz Velike Britanije podelila je 2015. godine svoju ispovest i otkrila kroz kakve probleme je prošla u braku, a njenu priču vam prenosimo u celosti.

– Ako čitate ovo i osuđujete me, razumem, to je ljudska priroda. Ali, verujte mi, niko me nije žešće osuđivao nego što sam ja samu sebe – napisala je ova žena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kako si to mogla da mi uradiš, kako si to nama mogla da uradiš? Koga sam oženio – drao se njen, sada bivši, muž nakon što je saznao da ga je prevarila.

Iako je bio brižan, duhovit i dobar muškarac, Marina u braku više nije bila srećna i prestala je da ga smatra privlačnim. Jedna od najvećih grešaka koje je tada uradila je da mu ne kaže šta se događa u njenoj glavi.

– Kako ga ne bih povredila, nisam našla reči da mu kažem da ga ne smatram privlačnim više. Umesto da komuniciram s njim iskreno o svojim osećanjima, ispala sam loša osoba i prevarila sam ga – napisala je Pirson i naglasila da je u takvim trenucima komunikacija presudna.

– Kada sam ga prevarila, strast u našem braku je već bila mrtva. Htela sam da žudi za mnom, da me želi i da mu je dovoljno stalo da me obori s nogu. Ali, naša veza je pala u rutinu i nije bilo uzbuđenja. Htela sam da se oslobodim svega i mislila sam da ću to postići ako ga prevarim – iskreno priznaje Marina i kaže da sada shvata da je to bila odluka koja nije dugoročna.

Foto: Freepik/gpointstudio

Jedna od najvećih grešaka, kaže, je ta da je sreću tražila “napolju”, a ne iznutra i uvek je očekivala od nekog muškarca da je učini srećnom, umesto da sama sebe usreći. Dodaje da zna da svi ti razlozi zvuče kao opravdanja, ali tada kada se sve to odigralo, bila je mlada i smatrala je da je varanje jedini izlaz.

– Na kraju krajeva, ne žalim za tim što sam uradila, samo mi je žao što sam povredila bivšeg muža. Ali, rezultat je bio taj da mi je bivši poklonio najbolju stvar – priliku da nađem sreću u samoj sebi – zaključila je Pirson i poručila ženama koje razmišljaju o aferi ili su je već imale da prvo dobro razmisle zašto to žele i da budu svesne da jedina istinska sreća dolazi iznutra.

Foto: Freepik/yanalya

Dragoljub iz Kraljeva muku muči sa ŽENOM: Umro mu očuh, dete mu ZLOSTAVLJALI, a onda ga snašla nova briga 



Izvor: yourtango.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar