Dragoljub iz Kraljeva muku muči sa ŽENOM: Umro mu očuh, dete mu ZLOSTAVLJALI, a onda ga snašla nova briga

On je istakao da nakon trideset godina provednih u srećnom braku sa svojom suprugom ovako nešto nije očekivao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Čovek iz Kraljeva, po imenu Dragoljub K. podelio je 2019. svoju ispovest i otkrio kakve probleme ima sa svojom suprugom.

Naime, nakon srećnog tridesetogodišnjeg braka i dvoje dece, supruga mu je rekla da oseća kao da nema njegovu podršku i da nije mogla da ima pravi razgovor s njim protekle tri godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U toku našeg zajedničkog života imali smo nekoliko tragedija. Očuh mi je preminuo, potom taštinu smrt i pokušaj seksualnog zlostavljanja naše ćerke na jednoj žurci prošle godine.

Ovo sve je uslovilo da uzmem neplaćeno sa veoma stresnog posla kako bih sa svim mogao da se izborim. – istakao je Dragoljub i dodao:

– U supruginom telefonu sam našao poruke u kojim kolegama govori kako me ne voli više, niti da je seksualno privlačim. Ovo mi je slomilo srce. Žena koju volim više od svega želi da me napusti. Išli smo na razgovore sa psihologom, ali svakodnevno živim u strahu da može da ode – požalio se on i istakao da u čitavoj priči postoji još jedan problem:

– Ćerka nam kreće na fakultet sledećeg oktobra. Supruga želi da budemo prijatelji i da se “igramo srećne porodice” zbog ćerke, ali se emotivno baš borim sa sobom. Ona predlaže da ponovo gradimo uzajamno prijateljstvo, pa da vidimo kako će se to odvijati, ali se osećam napuštenim i ne znam šta da radim – zaključio je on.

Svetlani dečko rekao da je BOLESTAN i da leži kod kuće: Kad je došla da ga obiđe, prizor ju je SLOMIO 

Izvor: Telegraf.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar