Svaki put kad vodimo ljubav, ON mi sekund pre vrhunca uradi OVO, i sad znam šta pet godina krije od mene

Ovome se sigurno nije nadala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna Britanka se našla u velikom problemu jer je njen dečko počeo da se ponaša čudno tokom seksa.

– Oboje imamo po 47 godina, i u vezi smo pet godina. Do pre nekoliko meseci sve je bilo u najboljem redu, a seksualni život nam je bio veoma aktivan i raznolik – počinje ona svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U poslednje vreme, šokira me njegovo ponašanje u krevetu. Počelo je tako što dok on doživljava orgazam, on psuje bez prestanka i imam utisak kao da je iznenada oboleo od Turetovog sindroma – kaže žena i nastavlja:

– Ubrzo se situacija pogoršala jer jednom prilikom me je neposredno pre vrhunca prvo udario po zadnjici a zatim i ošamario! Bukvalno sam ostala bez teksta kada se to dogodilo.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Zatim je usledio novi šok, i on me je nekoliko puta u seksualnom uzbuđenju ujeo! I to je pakleno bolelo, da ne pominjem masnice koje su se videle danima. Posle seksa sam mu pokazala ujed i pitala ga šta se događa, a on mi je odgovorio: Mislio sam da ujedam sebe, nije ni čudo što ništa nisam osetio – objašnjava Engleskinja.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

– Najgore od svega je što se uopšte nije izvinio zbog svog ponašanja i besna sam zbog toga. ali i uplašena da će se to ponovo dogoditi. Kao da se on tokom seksa pretvara u neku drugu osobu – zabrinuta je ona.

– Da li je ovo normalno? On je, inače, divan i pažljiv čovek, i ne mogu da verujem da je pet godina od mene krio svoju pravu prirodu. Do sada nismo imali bilo kakav problem u vezi, i pitam se šta da radim – zaključila je Britanka.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Odgovor terapeuta: Neki ljudi se tokom seksa toliko “otkače” da uopšte nisu svesni šta rade. Međutim, to ne sme da mu bude izgovor, i on odmah mora da prestane sa ovakvim ponašanjem.

Mogli biste da budete u opasnosti zbog njega, i zato mu skrenite pažnju koliko ste uplašeni i zabrinuti.

Foto: Profimedia/Antonio Guillem Fernndez / Alamy / Alamy / Profimedia

Takođe, sve ukazuje da bi ovo moglo da se ponovi, i vi dobro razmislite o riziku kojem ste izloženi zbog njegovog nepredvidljivog ponašanja.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar