Boškić STARLETAN: Narod se smeje Obradovićevoj kampanji – sa DEPONIJE pravo u klub (FOTO)

Kap koja je prelila čašu Obradovićevog samoreklamerstva bilo je Boškovo glumljenje di-džeja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/twitter

Trodnevna turneja lidera Dveri Boška Obradovića po Nišu, odakle je krenuo u političku kampanju za osvajanje vlasti, postala je pravi predmet sprdnje na društvenim mrežama.

U tri dana, koliko je bio u gradu na Nišavi, Boškić je uspeo da obiđe lokalnu deponiju, zaigra ulični basket, popije pivo i klaker, pojede burek, ali i da u jednom noćnom klubu odglumi di-džeja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

POZIRANJE NA DEPONIJI

U stilu pravog političkog starletana, prvi čovek Dveri delio je svoje partijske pamflete, fotografisao se sa prolaznicima, pa čak i gnjavio decu svojim uličnim performansom. A onda se uputio ka jednom od smetlišta koje svaki veliki grad na svetu ima, pa, gle čuda, i treći po veličini grad u Srbiji. On se fotografisao sa higijenskim rukavicama, pokazujući spremnost da počisti smeće, a zapravo su najteži deo posla umesto njega obavili njegovi sledbenici, koji su simbolično prikupili nekoliko džakova pored kojih je Obradović samo ispozirao.

PRVO BASKET, PA NA PIVO

Obradović PONOVIO: Marinika ne može biti kandidat za predsednika Srbije jer je OPTUŽILA Srbe za genocid 

Da bi se najzad relaksirao od napornog dana, Boško je veče oplemenio partijom uličnog basketa. Ipak, nije očekivao da će i ovaj usiljeni pokušaj “dodveravanja” niškim građanima biti propraćen bez milosti.

Foto: Printscreen/twitter

– A ti si baš novo lice u politici. Pravo osveženje političke scene!

– primetio je jedan tviteraš. Posle igre pod obručima, Obradović je rešio da se osveži pivom u jednoj pivnici, a nakon dobro prospavane noći, ujutru je pohitao ka pekari na burek i u međuvremenu svratio na klaker. Sunčani dan je Boškić sa svojom svitom iskoristio da prošeta glavnim trgom da bi promovisao svoju “porodičnu politiku”, kako se pohvalio na Tviteru, iako tridesetak duša koji slede njegove parole nisu baš za pohvalu.

AL’ SAM LUD…

Kap koja je prelila čašu Obradovićevog samoreklamerstva bilo je Boškovo glumljenje di-džeja.

Foto: Printscreen/twitter

– Sinoć smo u klubu „Truba” u Nišu malo vrteli sa legendarnim di-džej Gavrom! – napisao je, pa okačio video svog „umeća”. Tek tada je usledila rafalna paljba tviteraša.

– „Vrteli nas svi, vrti nas i ti…”, „Al’ sam lood, a nije još ni jool”, „Malo pederski”, „Bleda kopija di-džej Žeksa”, „Ovaj se provodi, boli ga patka”, „Dobro se nije javio da je starojko na nekoj svadbi u Nišu”, „I di-džej se odmakao tri metra od tebe, jer si dva dana u istoj košulji čistio deponiju pa došao u klub”, „Pa tako se ne bori za narod, od kluba do kluba i od kafane do kafane, a na skupovima šaka ljudi” – tek su deo urnebesnih poruka upućenih Obradoviću.

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME ČITAJTE U DANAŠNJEM IZDANJU ŠTAMPANOG OBJEKTIVA

PIŠE: G.M.

Foto: Objektiv


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar