Majka i ćerka ubijene i ZAKOPANE u dvorištu: Familija nije mogla da poveruje ko je umešan u ZLOČIN

Policiji bio sumnjiv sveže napravljen beton u dvorištu kuće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Kristijana i njena ćerka pronađene mrtve u dvorištu kuće, Foto: Facebook

Kristijana Arena (34) i njena ćerka Karolin Vitorija (9), koje se vode kao nestale od prošle godine, ubijene su, a potom i zakopane u dvorištu kuće u Pompeji, delu Sao Paula.

Bivši Kristijanin partner Fabrisio Buim Arena kategorisan je kao glavni krivac za ovo zversko ubistvo, a osumnjičena je i njena 16-godišnja ćerka Meri Kejt, koja je takođe lišena slobode, prenose brazilski mediji.

Govorila učenicima da korona NE POSTOJI, pa gorko zažalila: Sada će snositi ozbiljne posledice (VIDEO)

Policija je sumnjala na zločin nakon što je u delu dvorišta pronašla čudne betonske izlive pravougaonastog oblika koji su još bili sveži.

Kada su rovokopačem razbili beton, a potom i iskopali zemlju u kojoj su se nalazila tela žene i devojčice.

Kristijanin partner glavni je osumnjičeni, Foto: facebook

Prema navodima policije, u trenucima njihovog nestanka prošle godine, Kristijanin partner je odveden u policijsku stanicu kako bi detaljnije opisao trenutke kada je poslednji put video suprugu i njenu ćerku, a nakon što su tela pronađena, izgubio mu se svaki trag.

Šef policije Klaudio Anunšato Filjo rekao je da postoje dokazi da je Buim arena umešan u zločin, kao i 16-godišnja devojčica, Kristijanina druga ćerka koja je uhapšena nakon pronalaska tela.

– Tinejdžerka na saslušanju nije priznala ništa u vezi sa ovim zločinom, kao ni to da je bila u ljubavnoj vezi sa očuhom. Takođe imamo dokaze i da ta veza postoji. Devojčica je takođe rekla da je njena majka upoznala novog dečka i da je nestala sa njim i najmlađom ćerkom, ali te tvrdnje su krajnje kontradiktorne – rekao je Filjo, prenosi Globo.

Kristijanina 16-godišnja ćerka takođe je osumnjičena, Foto: facebook

Prema navodima iz istrage, smrt devojčice i njene majke dogodila se u novembru prošle godine i tela su od tada bila zakopana u dvorištu.

Porodica i dalji rođaci Kristijane sumnjali su da su ona i njena ćerka mrtve i da je najverovatnije počinjeno ubistvo, ali ni u snu nisu mogli da zamisle da su u zločin umešani njen partner i druga ćerka.

– Ne mogu da verujem.  Od jesenas sam bio siguran da moja sestra i nećaka nisu žive, ali mi na pamet nije padalo da mi moja druga sestričina to mogla da uradi. Ne mogu da dođem sebi – rekao je Bruno Dijaž de Rozendo, rođak ubijene Kristijane.

Sestru joj UBILI pre pet godina: Preuzela je brigu o njenoj deci, a sada ju je zadesila još gora SUDBINA

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar