Nema ništa Cecino, ista je Arkan: Fanovi Anastasije Ražnatović uporedili pevačicu sa POKOJNIM OCEM

Na koga vama pevačica više liči?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, EPA PHOTO / EPA FILES

Pevačica Anastasija Ražatović, ćerka je folk dive Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, a mnogi su se složili da Anastasija više liči na oca.

Na društvenim mrežama fanovi pevačice danima je upoređuju sa njenim pokojnim ocem, i mnogi su se složili da Ražnatovićeva više liči na Arkana nego na Cecu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAN (@anastasijar.support)


“Preslikani, a Veljko isti Ceca”, “Isti”, “Nema ona ništa Cecino, ona je ista Arkan, nek se 100 puta još izoperiše, ona je ista on”, “Uvek ćerke više liče na očeve, a sinovi na majke. Meni su Anastasija i Veljko mešani. Veljko ima osmeh i oči na majku, ostalo na oca. Anastasija osmeh na oca i malo likom ostalo sve na majku. Cecina deca ponos Srbije… Prelepi, obrazovani,kulturni i povrh svega normalna deca” – samo su neki od komentara koji mogu da se pronađu ispod fotografije na Instagram nalogu Anastasijinih fanova.

Anastasija PRVI PUT o Cecinom kućnom zatvoru: PLAKALA sam kada su joj stavili nanogicu, svet mi se srušio



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. I to je sada razlog da se o njoj pise danima... mesecima.... godinama..... U ovoj zemlji svako moze biti poznat.... u novinama... na tv a ne mora prstom da mrdne.... taman pomislimo da je mama nacionale nasla decka i ostavice nas na miru.... a onda eto njena deca... unuci ... praunuci... cukununuci...........

    Odgovori

Ostavite komentar