ISPOVEST ZA OBJEKTIV

NOVI SKANDAL trese Beograd! Anđela (26) išla u solarijum, pa završila na sajtu za odrasle, drug sve OTKRIO

Kako se spremala za leto i odlazak na more, Anđela je od februara redovno krenula na sunčanje kako bi dostigla preplanuli ten

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Freeimages/Marek Bernat, Freepik/valuavitaly

Studentkinja medicine iz Beograda Anđela J. (26), redovni posetilac salona u kojima koristi solarijume, nije ni slutila da već nekoliko meseci postoji njen snimak na sajtu za odrasle. Nakon što je, kako za Objektiv ističe, njen drug pronašao snimak, njen pakao traje nedeljama jer pored desetina hiljada pregleda na tom klipu, bezuspešno pokušava da obriše snimak sa sajta.

Kako se spremala za leto i odlazak na more, Anđela je od februara redovno krenula na sunčanje kako bi dostigla preplanuli ten.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nakon što se zatvorio salon u koji sam godinama išla, krenula sam u novi, koji se nalazi u blizini centra grada. Uvek ljubazne radnice, širok prostor, nisam ni slutila šta se krije iza svega – započinje ova mlada devojka.

DRUG OTKRIO ISTINU

Kako dalje navodi, šok je doživela kada ju je pozvao drug i rekao da misli da je završila na sajtu za odrasle.

– Najbolji drug mi je rekao da je, nakon pisanja vašeg lista u vezi sa snimanjem devojaka u tržnim centrima, želeo da pogleda taj snimak. Kada ga je pogledao, ispod su bili ponuđeni slični snimci. Na jednom od tih sam upravo bila ja – sa knedlom u grlu priča Anđela.

NA SNIMCIMA I GENITALIJE

Nakon što joj je drug poslao snimak, nije znala gde se nalazi ni kako da reaguje jer, osim kamere pored solarijuma, kamera postoji i unutar ove mašine, navodi dalje ova mlada influenserka kroz suze.

– Živ blam me je pojeo. Pogledala sam, prvo nisam verovala da sam to ja na snimku. Nakon što sam ugledala svoje stvari, narukvice i tetovaže, htela sam da presvisnem od sramote. Još veći šok je usledio kada sam videla da se pored snimka mog svlačenja odeće i nagog tela, na njemu mogu uočiti i moje genitalije dok ležim i sunčam se – navodi ona.

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

Nastavak ove i još interesantnih priča pročitajte u sutrašnjem izdanju štampanog Objektiva. 

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar