Profesorka muzičkog uhapšena s OSMEHOM na licu posle odnosa sa učenikom: Otkriće tajne zapanjilo je sve

Niko ne može da predvidi kako će se ova priča sad završiti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: CBC printscreen

Profesorka muzičkog Alisa Tungul (31) iz kanadskog grada Edmontona uhapšena je pod sumnjom da se od juna do novembra 2016. godine seksualno iživljavala nad tada 15-godišnjim učenikom škole u kojoj je radila.

Iako do danas nije razjašnjeno zašto je momak, danas 20-godišnjak punih pet godina ćutao o tome, činjenica je da je nakon njegovog poziva policija morala da postupi po naređenju, prenosi knewz.com.

Profesorka bila predugo sama, pa iskoristila đaka: Na sudu je zapanjili odlukom, pa je uradila OVO

Policajci su profesorku zatekli nasmejanu. Kada su joj rekli zašto je hapse kažu da nije skidala osmeh s lica.

Ispostavilo se da je razlog njenog bizarnog zadovoljstva bila činjenica da je ubeđena da nije kriva, jer ju je, kako je rekla odmah u stanici, dečak tada molio da spava s njom i tako skine nevinost.

– Ja sam mu bila prva. Imam i tonu poruka od njega u kojima me moli da spavamo. Nisam nekoliko meseci želela da pomislim na to, ali na kraju sam prihvatila. I nisam se pokajala. Lep je osećaj kada ste nekom prvi u krevetu u životu. Otkriću i tajnu. Ukupno sam kod četiri muškarca bila prva u životu i jako mi drago zbog toga. Za ovog momka tvrdim da me je molio za to, nijednog trenutka nisam insistirala – rekla je profesorka Alisa zapanjenim policajcima.

Student danas ima svoju verziju koju je ispričao policiji. Navodno je mesecima trpeo iživljavanje profesorke koja je želela pošto-poto da mu bude prva.

Na kraju je navodno pristao na seks samo da bi je skinuo s leđa. Pojedine poruke koje je pokazao advokatu i policiji upućuju na to da se profesorka malo zaljubila u njega, a malo je zaista želela da kao starija i iskusnija dominira u odnosu.

– Menjali smo muzičke diskove, knjige, pisali zajedno neke pesme. Lepo smo se slagali, dok ona nije postala navalentna i želela je seks. Nisam želeo da pet godina progovorim o tome jer mi je majka pretila da će me se odreći ako ime naše porodice izađe u novinama u tom kontekstu. Pretila mi je svaki dan. Zato sam ćutao – rekao je momak čiji je identitet skriven od javnosti.

Profesorka Alisa Tungul tvrdi da je nevina i da će to dokazati na sudu.

Iz kola su izašli pocepanih majica: Profesorka uhvaćena sa dva đaka, i sudija se krstio ŠTA im je radila



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar