Iz kola su izašli pocepanih majica: Profesorka uhvaćena sa dva đaka, i sudija se krstio ŠTA im je radila

Želela je da izbaci svu energiju iz sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Loryn Barclay

Profesorka specijalnog odeljenja srednje škole u Misuriju Lorin Barkli (27) na neverovatan način izbegla je zatvor iako je uhvaćena u seksu sa dvojicom učenika.

Barkli je krajem prošle godine ušla u nedozvoljeni odnos sa 17-godišnjim učenikom koji vrlo brzo nije prezao ni od čega da Lorin što pre odvede u krevet.

Znao je da je ona u Monet školi samo na zameni, pa je od prvog dana kroz sitne flertove probao da je zavede. To mu je pošlo za rukom posle samo mesec dana, a onda mu se u tome pridružio i vršnjak iz drugog odeljenja.

Barkli je uhvaćena na parkingu van grada, ali na mestu gde često kolima dolaze ljubavnici iz Moneta i okoline. Samim tim, postojale su realne šanse da ih neko vidi, što učenicima nije nimalo smetalo, a koliko se vidi – ni njoj.

Profesorka je viđena kako u kolima pruža oralni seks prvo jednom, pa drugom učeniku, posle čega je nekoliko dana kasnije na istom mestu u različito vreme vodila i ljubav s njima. Osoba koja ih je videla posvedočila je na sudu da takav “životinjski instinkt” u nekoj ženskoj osobi nikad nije videla.

Lorin se nije kajala što je u kolima spavala sa dva učenika, Foto: Twitter/Loryn Barclay

“Izašla je iz kola da popije vodu iako je znala da je pored nje još automobila sa ljudima unutra. Onda sam videla poznanike iz Moneta kako stoje kraj auta sa pocepanim majicama. Jednom je čak i patika nedostajala”, opisala je devojka-svedok šta se dešavalo na parkingu.

Profesorka Lorin Barkli potvrdila je na sudu da je imala seks sa đacima uz obostrani pristanak.

“Želela sam to, želeli su i oni. Nismo imali gde to da uradimo, pa smo otišli na parking. Jako mi se dopao A.R. mnogo sam ga želela. Ponovila bih to. Sa ovim drugim ne, ali sa A.R. da. Jako je zgodan dečko”, rekla je Lorin sudiji koji ju je gledao u neverici.

Međutim, Lorin Barkli verovatno je pre izlaska na sud znala da može da igra na kartu zakona u Misuriju koji kaže da ako je lice staro 17 i više godina i daje pristanak za seksualni odnos, ne postoji osnova za zatvorsku kaznu.

S tim u vezi, Lorin Barkli je izbegla zatvor, bar za sada, pošto postoje indicije da će predmet biti obnovljen. Poslednje što se zna je da je osuđena uslovno na pet godina, kao i da je upisana u registar seksualnih prestupnika.

Profesorka bila predugo sama, pa iskoristila đaka: Na sudu je zapanjili odlukom, pa je uradila OVO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar