Najbolja drugarica mi je rekla da je imala AFERU s mojim mužem, a onda sam saznala za njene opake PLANOVE

Nije sigurna da li može da joj veruje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Činjenica je da prijateljstva nisu uvek iskrena, a jedna devojka je imala priliku da se uveri u to.

Ona je ispričala priču u kojoj je objasnila kako joj je najbolja drugarica rekla da je imala aferu sa njenim mužem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, nije sigurna da može da joj veruje.

– Juče je moja najbolja drugarica sva u suzama došla kod mene da mi ispriča kako je imala seks sa mojim mužem. Ispričala mi je puno detalja, uključujući mesta gde su spavali, koliko često se to dešavalo i kada je sve počelo.

Foto: Freepik/gpointstudio

– Mnogo mi se izvinjavala, a onda mi je rekla da njena ćerka zaslužuje da upozna svog tatu. Iskreno, bila sam u šoku i nisam znala šta da kažem. Još se nisam suočila sa svojim mužem jer on radi do kasno i legla sam da spavam još pre nego što se vratio kući sa posla.

Foto: Shutterstock, Ilustracija

– Što više mislim o tome, to joj manje verujem. Prvo, kada sam je zamolila da mi da dokaze da je imala aferu sa mojim mužem, tvrdila je da će mi ih poslati kasnije, ali to još uvek nije učinila. Tu je i činjenica da kada me je suprug prvi put pozvao da izađemo, drugarica me je obeshrabrivala da ne bih izašla sa njim. Onda je učinila istu stvar kad me je on zaprosio i ako ikada spomenem i najmanje neslaganje između nas dvoje, ona insistira da se razvedem od njega.

Foto: Zoonar GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

– Takođe mi je priznala nakon što smo se verili da je planirala da ga pozove da izađu pre nego što je on mene zvao, ali predugo joj je trebalo da to uradi. Isto tako, nisam primetila nijedan znak da me suprug vara i da je imao aferu. Znam da ću morati da razgovaram sa mužem o ovome, ali želim to da uradim na način koji nije optužujući. Zaista nisam sigurna kako to da izvedem – zaključuje ona.



Izvor: Objektiv.rs, Reddit

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar