Priznala je da vodi ljubav 10 puta dnevno: Sada joj muškarci traže broj telefona, a žene je mrze (FOTO)

Stefani je ponovo privukla veliku pažnju svojim izjavama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/mspalomaress_

Starleta Stefani Palomares (27) ponovo je izazvala veliku pažnju nakon što je izjavila da kada je u vezi, vodi ljubav najmanje 10 puta dnevno.

Devojka iz Las Vegasa koja je do sada potrošila oko 200.000 evra na razne plastične operacije, kaže da je seks zaslužan za njen “savršen” izgled.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ništa bolje ne leči mozak i telo od orgazma. Zbog seksa se osećam bolje i mlađe, i prosto osećam kako mi krv juri kroz telo, od prstiju na nozi do čela – kaže Stefani i dodaje:

– Ubeđena sam da je to glavni razlog zbog kojeg moja koža tako blista. Kada sam u vezi, imam seks 6 do 10 puta dnevno, a ponekad i više od toga. Tako održavam mentalno zdravlje i osećam se srećno i opušteno. Stres se uvek vidi na telu, i shvatila sam da ja zbog mnogo seksa nema bore na licu.

A njeno omiljeno javno mesto za seks je toalet u restoranu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mspalomares (@mspalomaress_)

– Moj dečko i ja smo ceo dan vodili ljubav a onda me je odveo u skupi restoran na večeru. Ali, nismo mogli da se uzdržimo i iskrali smo se i u toaletu imali dvilji seks na brzaka – priča Palomaresova i napominje da to nije bio njen najveći “blam”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mspalomares (@mspalomaress_)

– Jednom prilikom smo bili na roštilju u porodičnoj kući moga dečka. Naterala sam ga da da se iskrademo na nekoliko minuta i otišli smo do njegovih kola i tamo vodili ljubav. Iznenada se pojavila njegova majka i uhvatila nas usred akcije na zadnjem sedištu. On je bio toliko posramljen, dok sam ja bila u fazonu: Pa, zašto ne bismo imali seks? – priznaje Stefani.

Iako kako kaže, trenutno nema dečka, to je ne sprečava da ima seks u velikim količinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mspalomares (@mspalomaress_)

– Ja uvek imam nekoliko partnera, dok tražim onog pravog. Moj princip je jasan, dok ne dobijem burmu, smatraću da sam “solo”. Sa druge strane, ni meni ne smeta da se moji muškarci viđaju sa drugim ženama – objasnila je Stefani.

I ovoga puta, Stefani je privukla pažnju kao što je i planirala. Kako kaže, ne smeta joj što je žene mrze, a prija joj što svi muškarci žele njen broj telefona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mspalomares (@mspalomaress_)



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (3)

  1. Ko sa ovom može da legne, svaka mu čast! Pa ova izgleda gore od Kardašijanke. A što te žene, kad već hoće nešto da dorade na svom telu, ne odu na pravu nanokliniku gde rade ljudi koji znaju šta rade i šta je zlatni presek, kako žensko telo treba da izgleda. Ovu, kao da je filovala ona nadrilekarka što je ovih dana povlače po novinama kako je unakazila gomile ljudi. K'o da joj je neko majonez trpao svuda gde je mogao. Kome ovo može da bude lepo, ne znam! Muško sam, al' ovu ne bi tak'o pa makar više nikada ne video žensko.

    Odgovori

Ostavite komentar