Muškarci, obratite pažnju! Žene priznale, evo šta ZAISTA žele u krevetu, ali ne smeju da vam to kažu

Ponekad je dovoljno samo da slušate

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Seks bi mogao da bude veoma jednostavna stvar… kada bi partneri bili u stanju da otvoreno razgovaraju o njemu.

A to se ne dešava često, i to zbog “milion” razloga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I upravo u tome leži i veliki problem, jer i žene, sasvim normalno, kao i muškarci žele da posle seksa budu zadovoljene i opuštene.

Seksolog Rene Hilijard izdvaja 7 stvari koje svaka žena potajno želi u krevetu, ali uglavnom ne sme da vam to kaže.

Bez pritiska

Nema pritiska, zbog bilo čega, nema požurivanja, teranja na vrste seksa koje njoj ne prijaju. Ako ona ima problema sa dostizanjem orgazma, i najmanji pritisak, poput rečenice: Da li si blizu?, može da ubije uzbuđenje kod nje, napominje Hilijard.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Sačekajte

Iako divlji spontani seks na tepihu deluje uzbudljivo, u stvarnosti je mnogo bolje da usporite i idete polako.

– Počnite sa delovima tela van genitalija i polako se približavajte njenim erogenim zonama. Dovedite je do stanja u kojem traži još. Eksperimentišite sa različitim brzinama i jačinom pritiska. Senzualna masaža vagine je nešto što svaka žena obožava. Ako joj to uradite spontano, bićete njen seks bog – tvrdi Hilijard.

Foto: Konrad Bak / Alamy / Alamy / Profimedia

Siguran prostor

– Tokom seksa mogu da se dese brojne nepredviđene stvari, od grčeva, menstruacije, čudnih zvukova do bolova. Sve su to normalne stvari, ali zbog njih nas je često sramota. Žene žele da se osećaju sigurno i da znaju da ih niko zbog toga neće osuđivati – napominje sekssolog Kejn Džojlend.

Obostrano oralno zadovoljstvo

Muškarci obožavaju oralni seks, ali i žene. Prema tome, ako očekujete da vas partnerka zadovolji na takav način, morate i vi da uzvratite uslugu. Pitajte je šta joj najviše prija i šta bi ona volela da joj uradite. Ako nešto ne znate, naučite. Bar je sada lako naći informacije o bilo čemu – navodi Hilijard.

Foto: Shutterstock

Orgazam

Da, ovo zvuči kao opšte mesto, ali nije. Seks ne treba da se završi samo muškim orgazmom, naročito ako ona nije još doživela nijedan vrhunac u svom životu. Ovo nije nuklearna fizika, ukoliko ste suviše iscrpljeni posle seksa, pobrinite se da ona bude zbrinuta pre kraja odnosa.

Skinite čarape

Čak i ako ste najlepši muškarac na svetu, nijedna žena ne želi da vidi svog golog ljubavnika u čarapama jer neminovno će tada pomisliti: “mora da mu smrde noge” ili “sigurno ima čudna stopala”, a te stvari sigurno neće podstaknuti seksualnu želju.

Foto: Freepik/standret

Realnost protiv pornića

Seks u pornićima je u redu, ali retko kada ima dodirnih tačaka sa realnošću. Niti je logično da muškarci očekuju da se njihova partnerka ponaša u krevetu kao glumica iz porno filmova, niti je normalno da žene očekuju da svaki njihov partner bude obdaren i da satima može da vodi ljubav u sto poza.

Jednostavno, opustite se i uživajte zajedno.

Naravno, niko vam ne brani da eksperimentišete na razne načine, zar ne?Izvor: Objektiv.rs, cosmopolitan.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar