Negovateljica odbila SINA pacijenta, pa joj napakovao otkaz: Htela da ga tuži, ali ju je ovo dotuklo

Dok joj nije prišao, njen život išao je pravim tokom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wales news service/Facebook printscreen

Velšanka Hajdi Dant (31) nagrabusila je ni kriva ni dužna nakon što se zaposlila u agenciji za pomoć i negu starijih pacijenata u Bangoru.

Hajdi je posvećeno i profesionalno obavljala posao negovateljice puna tri meseca, posle čega joj je iznenada saopšteno da više ne može da radi za tu agenciju.

Rečeno joj je da prilikom obilaženja i brige o dvojici starijih Velšana nije nosila adekvatnu opremu, ali istina je bila potpuno drugačija.

– Otpuštena sam uz obrazloženje da nisam nosila prave rukavice i adekvatne maske koje su pripisane za period epidemije. To nije bila istina. Nekoliko dana pre otkaza, nabacivao mi se sin jednog od dvojice pacijenata koji leže u istom domu. Uporno je pokušavao da mi se približi, a kad me je pitao da li sam zainteresovana za večeru s njim, ljubazno sam mu se zahvalila. Posle toga sam otpuštena – kaže Hajdi Dant za velške medije.

Hajdi je malo kasnije saznala da je sin pacijenta koga je pazila lokalni biznismen koji između ostalog daje godišnje poveću sumu centrima za brigu o ljudima, između ostalog i agenciji za koju je ona radila.

– Čim sam dobila otkaz, kontaktirala sam svog advokata kako bi se konsultovala oko potencijalne tužbe. Želela sam da se revanširam agenciji jer su do pokušaja tog muškarca da me odvede u krevet bili veoma zadovoljni sa mnom, a sad im odjednom ništa nisam valjala. Gluposti. Međutim, čim sam saznala ko je zaista taj čovek koji je flertovao sa mnom, sve mi se smračilo. Znala sam da nemam šanse i odustala sam. Ipak, pristala sam da javno ispričam o slučaju – pohvalila se Hajdi novinarima.

Šef je mesecima maltretirao i zlostavljao sve dok joj nije prekipelo: Njena osveta potresla je celo selo



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar