Savićević o susretu sa “delijama” na Senjaku: Mislio sam da će nas prebiti!

Dejo je o navijačima Zvezde imao samo lepe reči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Pre pet godina u restoranu na Senjaku upriličena je proslava povodom 25 godina od evropske titule u Bariju, a odnosi navijača Zvezde i i fudbalskog asa Dejana Savićevića, bili su zategnuti jer je Crna Gora na čelu čije fudbalskog Saveza je popularni Genije, trebala da igra sa Kosovom.

Upućene su teške reči, a čak su na košarkaškoj utakmici navijači Zvezde i razvili uvredljiv transparent upućen Savićeviću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dejo je o navijačima Zvezde imao samo lepe reči.

– Ovo je bila Liga šampiona protiv Napolija. Dobili smo veliki aplauz što je i normalno, sećam se posle jedne proslave su došli navijači da nas pozdrave, imali smo večeru na Grafičaru. Kad su došli i krenuli ka nama, to su sve momci od dva metra i više. Ja rekoh ovima: “Ponašajte se normalno, nemoj da nas prebiju, vidi kakvi su”, rekao je Savićević i potom nastavio:

– Ali stvarno su bili kulturni prema nama, bili su džentlmeni, zahvalili su nam se na svemu što smo uradili za Crvenu zvezdu. Marko Vučković je bio, njega sam upoznao i ranije, on je bio sa još trojicom – četvoricom, došli su da nas pozdrave jer smo mi bili za posebnim stolom, ali stvarno moram da kažem da su bili pravi navijači – rekao je Savićević.

Dejan Savićević tokom intervjua pocepao sliku na kojoj je sa legendom Partizana



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar