(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Žene sa UNAKAŽENIM licima: One tvrde da su bile žrtve doktorke Olgice (FOTO)

Žene su tvrdile da su za Olgicu saznale preko Instagrama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/aleksandr talancev,Pixabay/Daniel Cubas

Danas je uhapšena nadrilekarka Olgica M. koju su na društvenim mrežama početkom marta žene optužile da im je napravila rane na licu prilikom tretmana.

Olgici M. je po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određeno je zadržavanje zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivična dela Teško delo protiv zdravlja ljudi i Neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, a koja će u roku od 48 časova biti saslušana u prostorijama Prvog OJT.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Postupajući po krivičnoj prijavi udruženja Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije „SESIAM“, zatim informaciji Ministarstva zdravlja R. Srbije kao i po prijava oštećenih, u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd – UKP Prvim odeljenjem ( Odeljenjem za suzbijanje privrednog kriminala ), Tužilaštvo je izvršilo dodatne provere, nakon čega je utvrđeno da se, za sada, 11 oštećenih javilo policiji, kojima je osumnjičena neovlašćeno pružajući medicinske usluge iz oblasti estetike izazvala zdravstvene probleme i usled čega postoje indicije da je kod određenih oštećenih pored telsnih povreda i zdravlje teško narušeno, navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Estetskim tretmanima UNAKAZILA 11 osoba: Oglasilo se tužilaštvo u vezi sa nadrilekarkom Olgicom

Žene koje u na društvenim mrežama postavljale fotografije na kojima se vide rane koje su zadobile nakon tretmana, tvrdile su da su za Olgicu saznale preko Instagrama.

Uznemirujuće fotografije i rane žena koje tvrde da su bile žrtve Olgice M. pogledajte u priloženoj galeriji:

 

Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar