VOLE LUKSUZ

Haris i Melina izdvojili BASNOSLOVNU svotu za đakuzi na terasi, a komšije im zamerile JEDNU stvar

Nedavno su se uselili u novu kuću, koju su gradili četiri godine, a za koju nisu žalili novca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

Folk pevač Haris Džinović i njegova supruga, modna dizajnerka Melina Džinović, od skoro sa decom žive u novoj velelepnoj vili na Senjaku od 930 kvadrata u koju su uložili mnogo novca. Gradili su je prethodne četiri godine, a koštala ih je oko dva miliona evra.

Navodno, samo za đakuzi na terasi u kojem će da se baškare tokom leta izdvojili su 7.000 evra. Kako piše “Kurir Stars”, iako imaju bazen, oni su obezbedili sebi i ovaj skup komad poručen iz inostranstva, a na njega se čekalo oko dva meseca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Džinović i njegova supruga su nedavno priredili i proslavu povodom useljenja. Na vili nedostaje još nekoliko detalja na kojima se još radi, kao što je ograda, koja će u potpunosti sakriti privatnost unutrašnjosti doma porodice Džinović.

foto:E-stock/D.Milutinovic

Jedan od prvih pevačevih komšija, koji je bio raspoložen za razgovor, otkrio je detalje o porodici Džinović.

– Mnogo su nas nervirali ti radovi na njegovoj kući, stalno je nešto rušio i menjao, nikad nije bio zadovoljan. Od majstora i buke smo poludeli, ovde je veoma miran kraj. Stalno je obilazio radove, menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili. Sad je već sve u redu, ostalo je još nekoliko sitnica, kao što vidite i sami. Inače su fini ljudi. Viđam ih svakodnevno, ali nikad zajedno. Kao da vode potpuno odvojene živote – otkrio je komšija Džinovića.

Ovo je ĆERKA Harisa i Meline Džinović: U vezi je sa FUDBALEROM Crvene Zvezde i postavlja trendove (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs, Kurir stars

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar