Žene su sekle vene za njim, bio je MEGA popularan, a onda je NESTAO: Sada je otkrivena ISTINA o voditelju

Voditelja već neko vreme nema u javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Tihomir Tepić bio je jedno od omiljenih televizijskih lica, a svi ga pamte kao voditelja “Grand Parade”.

Ovaj voditelj je zajedno sa Draganom Katić vodio jednu od najgledanijih muzičkih emisija na ovim prostorima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

A, onda bi mnogi koji nemaju kablovsku televiziju, pomislili da je skroz nestao. Inače, Tihomir je završio Fakultet za oblikovanje i dizajn tekstila.

Međutim, Tepić se i dalje bavi voditeljskim poslom i to naravno na “Grand” televiziji. Međutim, retko ga možete vidtei u tabloidima, a za to ima i objašnjenje.

– Vesti u tablodima ili paparaco fotke, nameštene ili ne, neće mi platiti račune. To sam odavno shvatio, pa ne dajem povoda i ne želim da se eksponiram na taj način. Moj posao je da budem spona između pevača i gledalaca, a ne glavna tema u tračevima – rekao je ranije on za “Novosti”.

– Slobodno vreme koristim da pobegnem od grada i vreve, da se udaljim od svih tehnologija i inovacija sadašnjice – priznaje nam ovaj Novosađanin, dok nam pozira pored velike panorame “srpske Atine” koja krasi jedan od zidova Pinkovog studija. – Nekad mi je i mirni Novi Sad previše užurban, pa volim da odem na salaše, etno-sela, da se baš izolujem. Ponekad pomislim da sam pravi penzioner. Ali shvatio sam da samo tako mogu da ostanem svoj i da se sačuvam od stresa koji nosi današnjica.

Vodila je “Grand paradu”, a onda je napustila Srbiju: Udala se za GROFA, a ovo je njeno novo IME (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (3)

Ostavite komentar