ISKRENA

Anastasija otkrila kome je POSVETILA pesmu “Gotovo” i dodala: Željko je samo JEDNOM rekao “tetka”

Otvoreno govorila o privatnim stvarima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović gostovala je u emisiji “Popodne sa Stevanom” i govorila o nekim bitnim stvarima iz svog života.

Iskreno je rekla i da još uvek ne zna šta će obući za prvi rođendan svog bratanca Željka koji će biti 3. juna, ali i da joj je vreme od njegovog rođenja proletelo brzo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Kao da se juče rodio, a on je pre par dana prohodao. Propričao je i već govori mama, tata, deda. Tetka je rekao jednom i nikada više. Moram nešto da mu kupim, ipak je on blizanac na tetku i babu. To jest, na drugaricu, da se ispravim – nasmejala se Anastasija budući da je poznato da Ceca želi da je unuk zove Svetlana, a ne “baba”.

Budući da je nedavno izdala i dve nove pesme, priznala je da je numeru “Gotovo” posvetila svima onima sa kojima je završila.

-Gotovo je sa ljudima koji su dobili previše šansi. Gotovo sam napisala prošle godine u Novom Sadu. Dobila sam inspiraciju. Dosta sam slušala o tim toksičnim vezama i to me je inspirisalo da napišem pesmu za te neke veze – rekla je ona iskreno u emisiji.

Anastasija Ražnatović ODUŠEVLJENA njegovim poklonom: Evo šta joj je dečko priredio za rođendan (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar